sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 8th, 2013|11:01 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Neonacisma izplatiiba Krievijaa nav nejaushiiba bet Illuminati politika. Taapat kaa komunisms. Komunisma meerkjis paiesiibaa nebija darbaljauzhu gaishaaks liktenis. Pat pirmsaakumos nee. Ir lieciibas, ka Markss pieluudza saatanu. Tumshie speeki radiija komunisma filosofiju un peec tam taa realizaaciju. Buutiibaa meerjkis bija tieshi taa saucamie blakusprodukti: sapraatiigo civleeku un kultuuras izniicinaashana. Tumshajiem speekiem (negatiivajiem alieniem) ir savi meerkji saistiibaa ar cilveeku rasi. Cilveku rasi ir jaaattiira no cilveeciibas, kultuuras, personaalisma un sapraata, lai padariitu to par vergiem "kungu rasei", kas buus alienu un cilveeku hibriidi un kas kalpos alieniem. Vinji manipulee ar cilveekiem jau gadu tuukstoshus. Tagad Krievija ir pilna ar urlaam jeb 4. kategorijas cilveekiem, kuriem nav sapraata. Illuminati meerjkjis ir, lai visi uzvilktu trenuuzenes, streljiitu telefonus un dotu pa "jebalu"! Vinji domaa, ka runa ir par nacionaalismu. Vinji ar putaam uz luupaam aizstaav "saveejos", lai kas tie arii buutu. Un ies kaut naavee, azistaavot "saveejos". Un buuvees New World Order. Kaapeec sapraatiigie cilveeki vienmeer ir mazaakumaa?
linkpost comment

Comments:
From:[info]sita
Date:March 9th, 2010 - 01:03 am
(Link)
Gaišo cilvēku mazākumā esamība savā ziņā pierāda demokrātijas kā iekārtas nederību. Pūlis vienmēr ir stulbs, un, ja tāds valda, ir slikti.

P.S. Vai zināji, ka cibā izveidoju jaunu jūzeri un atsāku rakstīt arī Tavu ierakstu dēļ? Vnk iepatikās Tavs ceļš, iedomājos, būtu forši ne tikai palasīt, bet arī padalīties domās - cik žēl, ka esmu izdzēsusies. Un tā nu uztaisīju jaunu. Kaut kā likās svarīgi to pateikt tagad. Bija gan arī cita fiška, bet nu Tu kā viena no.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 9th, 2010 - 12:44 pm
(Link)
Bija tas latvieshu cilveeks, kas uztaisiija filmu par komunistiskaa rezhima un fashisma liidziibaam. Taa nav nejaushiiba. Ir speeki, kas ir aiz visaam taam nacionaalistiskajaam ciinjaam un kas radiija abus rezhiimus, kas it kaa ir pretstataa, bet buutiibaa nav. Vinji speelee speeles ar cilveekiem kaa gailju vai sunju ciinjas. Un taadaa veidaa clveeki izniicna visu labo. Visa cilveeces veesture sastaav no taa, ka bija kaut kas labs un skaists, bet tad atnaaca kaut kaads vaajpraatiigs valdnieks un visu lao un skaisto noliidziinaaja liidz ar zemi.