sickboy - June 13th, 2023 [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

June 13th, 2023

[Jun. 13th, 2023|02:17 am]
Vienreiz man Viviannas draugs Toms draudēja iesist pa seju vai ko tamlīdzīgu. Viņš nebija noskaņots jebkādai sarunai, viņa sirdī bija naids, bet es redzēju viņa acis, tās bija tik līdzīgas Viviannas acīm, ka man likās, ka viņš ir viņas brālis.
Priecājos, ka man vairs nav nekāda sakara ar to kaitinošo meiteni un viņas draugu.
linkpost comment

[Jun. 13th, 2023|02:26 am]
Tas ir tik nožēlojami - būt feministei. Tikpat nožēlojami kā būt par vīriešiem, tusēt ar vīriešiem un visu laiku uzsvērt, kā sievietes apspiež vīriešus. Vai tikpat nožēlojami kā būt rasistam vai jebkādam citam vienas sabiedrības grupas izcēlējam. Kad es biju Francijā, man nepatika arābi, bet tas nebija viņu ādas krāsas dēļ, tas bija viņu kultūras dēļ. Es ļoti priecātos par jebkādas ādas krāsas cilvēku, kuram būtu cienījama kultūra.
Ir tāda feministe Mētra Saberova, bet reāli vienīgais, ko viņa grib - ir vīriešu uzmanība, kuru viņai to nesniedz, acīmredzot. Viņa veica sev sterilizāciju, lai iekļūtu ziņās un daudzi par viņu runātu - ne jau, lai apgaismotu visus, bet, lai saņemtu uzmanību. Žēlojas par balto vīriešu patriarhātu, bet nebilst ne vārda par īstu sieviešu apspiešanu musulmaņu kultūrā. Jo šīm "feministēm" nerūp sieviešu tiesības un sieviešu brīvība, viņām rūp viņu rūgtums, ka vīrieši viņām nepievērš uzmanību. Būt feministei ir stilīgi. Fuck you, pozeri un viņu draugi.
linkpost comment

[Jun. 13th, 2023|10:44 am]
Interesanti vai, piemēram, tvnet darbiniekiem, kas apzināti raksta par Trampa kļūdām (kur viņš ir pārteicies, kur sācis pārāk ātri dziedāt himnu utt.), bet neraksta, piemēram, par viņa ekonomiskajiem sasniegumiem (akciju tirgus kāpumu, darbavietu skaita palielināšanos u.c.), nekad neienāk prātā tāda doma kā: ..."un, ja nu mēs esam sliktie? Ja nu mēs esam sliktie, ja mums ir visu laiku jāmelo, lai pierādītu savu taisnību? Ja nu mēs esam sliktāki par Trampu?". Paskatoties apkārt, redzot melīgos, manipulatīvos ģīmjus. Savu priekšnieku, kas saka: "Paga, šitais raksts nekā nenoliek Trampu, šito mēs nevaram publicēt." Viņiem neienāk prātā: "Ja nu es esmu sliktā kompānijā?" - kā pamostoties no rīta svešā dzīvoklī, kur viss izvandīts un 4 vāji pazīstami džeki vēl krāc, atceroties pagājušās nakts vandīšanos Vecrīgā un bēgšanu no apsargiem... "Ja nu es neesmu kopā ar sabiedrības krējumu? Ja nu šī ir slikta kompānija?" Plus klāt, ja tavā pusē ir vardarbīgi zombiji, tukšās slavenības, korumpētie politiķi, islāma ekstrēmisti, visas ļaunās korporācijas utt. Nekad neienāk prātā: "Ja nu es esmu nepareizajā pusē"?
link2 comments|post comment

[Jun. 13th, 2023|08:56 pm]
Kopš 2009. gada es gribēju satikt dvīņu liesmu. Tad es pa ceļam satiku vairākas meitenes, dažas no kurām noturēju par dvīņu liesmām, dažas nē, bet neviena no viņām, protams, nebija dvīņu liesma. Kopš 2016. gada 19. februāra es esmu kopā ar dvīņu liesmu, ne ar vienu citu meiteni neesmu bijis kopā tik ilgi. Attiecības ar viņu ir tādas, kādas es arī biju iztēlojies attiecības ar dvīņu liesmu. Vēlmes galu galā piepildās, pat, ja pēc 7 gadiem.
Un kā tad atšķiras parastas attiecības no attiecībām ar dvīņu liesmu? Ar dvīņu liesmu dominē beznosacījumu mīlestība. In fact, liela daļa cilvēku pat nezin, kas tas tāds vispār ir, viņiem attiecības ir ķeksīša pēc - kaut kas, kas pēc sociālajiem standartiem ir jāizdara, tāpat kā jāpabeidz skola un jādabū darbs.
linkpost comment

[Jun. 13th, 2023|09:28 pm]
Un vai tagad, pēc Komija liecības, masu mediji un Kārlis Streips saka: "Ak, kādi mēs bijām muļķi un nelieši, mēs visu laiku uzturējām šo viltus intrigu un tagad pierādījās, ka tai nebija pamata!"? Nē, viņi domā: "Tur noteikti kaut kas ir, bet Tramps ir atkal izrādījies viltīgāks par mums visiem, ieskaitot FIB vadītāju. Gan jau patiesība reiz nāks gaismā!"
link9 comments|post comment

navigation
[ viewing | June 13th, 2023 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]