sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 12th, 2012|12:16 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
KANTISHEVS:
Sveiks! :)
Es Tev rakstu sakarā par plejadiāņiem, u.t.t.!
Es pats arī esmu par šo visu lietu lietu paracies dziļāk,internetā, video/audio materiālos, lasījis literatūru u.c.!
Piekrītu Tev daudzos faktos!
Bet esmu saskāries ar problēmu, ka cenšos arī citiem atklāt patiesību, taču reti kurš to uztver nopietni!
Cilvēki ir pārāk iegājuši tajā ko stāsta valdība (kuru, kā no avotiem esmu uzzinājis kontrolē negatīvi lādētās būtnes kā reptiliāņi,grey u.c.) lai noticētu patiesībai!
Bet vairāk mani interesē Tavas domas sakarā ar 2012!
Kā jau noteikti zini Maiju un Acteku kalendārs beidzas tieši ar šo zīmīgo gadu!
Daži, kas kaut cik nojaušs par patiesību uzskata ka šajā gadā būs pasaules gals!
Bet es uzskatu ka notiks ļoti, radikālas un drastiskas pārmaiņas, bet ne pasaules gals!
Tātad kā domā Tu, un kā Tu domā kā varētu cilvēkus pārliecināt par patieso notiekošo?

Un ko es vinjam atbildeeju:
Cilveeki viegli uztver taas lietas, ar kuraam ir bijusi kaut kaada dariishana agraakaas dziivees. Manaa izpratnee uz Zemes ir jaunaakas dveeseles, kas vienmeer dziivojushas uz Zemes, un vecaakas dveeseles, kas agraak dziivojushas Plejaades, Siriusa vai citaas zvaigznees. Un vinji ir speeciigas dveeseles, pret kuraam reptiliaanjiem ir respekts. Speeciigas nevis fiziskaa zinjaa, bet gariigaa un milestiiba ir augstaakais speeks. Es Tev iesaku pastudeet, ko saka Peggy Kane, vinja par shitaam lietaam visskaidraak runaa. Vinja arii saka, ka vinju reptiliaanji uzrunaa par plejadiaani un ir ljoti daudz plejadiaanju uz Zemes. Ja cilveeku interesee shaadi jautaajumi, gandriiz droshi esot, ka vinjsh ir plejadiaanis. Un labie (plejadiaanji) ciinaas ar sliktajiem (reptiliaajiem) par sho planeetu. Vieni izplata labas maaciibas, otri sliktas. Un jaunaas Zemes dveeseles nepiedalaas ciinjaa parasti, jo vinjas ir kaa beerni. Nav jeegas vinjas censties par kaut ko paarliecinaat vai arii jaadod tik, cik var uztvert.
Manaa uztveree ljoti iespeejams, ka buus 3. pasaules karsh, ljoti iespeejams, ka buus polu mainja, bet es neesmu paregjis. Bet personiigi es uz 99% ticu, ka buus karsh un ASV un Eiropa buus drupaas un visi Illuminati reptiliaanju plaani par pasaules valdiibu sabruks. Un tad saaksies mieriigs laikmets.
linkpost comment