sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 7th, 2034|08:01 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
"Kaspars ir lohs. Šodien bērnus atstājām mājās kamēr aizbraucām līdz Puškinielai. Viss viņiem bija, ēdiens, suns par sargu un telefons uz kuru trīs reizes zvanījām lai uzjautātu vai viss ok, kā arī instruktāža ko darīt un nedarīt. Atviegloti uzelpojam, ka bērni jau ir tik lieli, ka tiek paši galā un neiebilst, ka tiek atstāti divatā, ka ir iespējams izbaudīt mirkli divatā bez bļaustīšanās arī nemeklējot pieskatītāju, kas ne vienmēr ir viegli. Un Sundars pa to telefonu nejauši uzzvanīja Kasparam, jo vārds telefonā ir līdzīgs Kārļa vārdam. Pēc Sundara stāstītā, esot runājuši kā iet Piksim, kāda divstāvīga gulta mājās un tādā garā, Sundars šo sarunu atceras kā neko īpašu. Un šovakar Kaspars man atraksta šādu vēstuli: "Your kids were calling me on phone and complanded about constant forgetfulness and loneliness left alone at home etc. Karma works and in older days they will leave also alone at old peoples house. This would be the best. The worst is forgetting and ignoring entirely.
Or someone will find out that kids are alone and will steal them and bring far far away." Es viņam uz šo atbildēju: "Kaspar ej tak Tu dirst" :D"
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gars
Date:March 7th, 2019 - 11:04 pm
(Link)
ja vīrs guļ ar vīru kā sievu, vai arī ja tas guļ ar zvēru, vai tad tas ir jānomētā pie pilsētas vārtiem ar akmeņiem līdz nāvei, vai arī jāmocī ar nokaitētu dzelzi, kamēr tas mirst?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 7th, 2019 - 11:32 pm
(Link)
Nē. Ja vien arī zvērs gūst prieku un dod piekrišanu. Bet vispār - esmu pret spīdzināšanu jebkurā gadījumā.
[User Picture]
From:[info]gars
Date:March 8th, 2019 - 01:13 pm
(Link)
arī ja vergs gulšņā un neklausa, tad tas nav vairs jāper ar pātagu, bet jāpakar pie mužas vārtiem citiem par paraugu, jo tas ir jau samaitāts?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 8th, 2019 - 01:37 pm
(Link)
Muižkungs jānodur ar mēslu dakšu citiem par biedinājumu.
[User Picture]
From:[info]gars
Date:March 8th, 2019 - 05:15 pm
(Link)
tad jau labāk, lai tas dejo uz oglēm sakarsētās dzels kurpēs, kamēr tas nokrīt zemē beigts