sickboy - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jul. 27th, 2024|02:35 pm

sickboy
Nesen Kārlis Streips izteica domu, ka Trampa mūris ar Mexiku nekad netiks uzcelts un tiks apstrīdēts tiesās. Viņš arī izteica teoriju, ka Tramps saprotot no ārpolitikas apmēram tikpat, cik Streips no kvantu fizikas - t.i. neko. Un, ka aizliegums ieceļot no konkrētām valstīm, pārsvarā musulmaņu, bet arī Ziemeļkorejas un Venecuēlas, esot, lai diskriminētu konkrētu reliģiju.
1)Cik reizes jau ir bijis tā, ka demokrāti vai anti Trampisti saka, ka Tramps kaut ko neizdarīs, bet viņš ņem un izdara? Kas notika ar EU tarifiem? Kas notika ar Ziemeļkoreju? Kas notika ar ekonomiku? Viņi arī teica, ka Tramps nekad neuzvarēs vēlēšanās. Tagad turēsim Kārli Streipu pie vārda - Tramps nekad neuzbūvēšot mūri un tas tikšot apstrīdēts tiesās. Cik reizes jau ir bijis, ka Trampa lēmumus bloķē kaut kādi tiesneši, bet Tramps viņus apstrīd un uzvar Augstākajā Tiesā? Un tagad, kad tiks iecelts jaunais tiesnesis, republikāņu pārsvars Augstākajā Tiesā būs 6:3 (kopš 2017tā gada tas ir 5:4);
2)Tramps neko nesaprotot no ārpolitikas. Jā, tāpēc Ziemeļkorejas prezidents sūta mīlestības vēstules Trampam un jau 9 mēnešus neveic raķešu izmēģinājumus, ir atdevis ASV politieslodzītos, tāpēc ISIS ir likvidēti un Asads nav gāzts, lai neradītu jaunu haosu Sīrijā kā Buša un Obamas administrācijas to izdarīja Irākā un Lībijā (dēļ kā sākās bēgļu problēma, ko joprojām vajag strēbt eiropiešiem). Un tāpēc Tramps ir panācis godīgu tirdzniecību ar EU. Kārļa Streipa pasaulē kaut ko saprast no ārpolitikas nozīmētu gāzt Asadu Sīrijā, karot ar Krieviju un ļaut Eiropas Savienībai, Kanādai un Ķīnai kļut bagātām uz ASV zemnieku, strādnieku un ražotāju rēķina.
3)Ieceļošanas aizliegums attiecas nevis uz konkrēti musulmaņiem (tāpēc tur nav VISAS musulmaņu valstis), bet uz tām, ar ko Obamas administrācija ir karojusi vai kas vnk ir naidīgas pret ASV.

Kāpēc Ansis Bogustovs nevarētu nointervēt par šīm lietām kādu, kas kaut ko saprot nevis Kārli Streipu, kurš, kā redzams, dzīvo uz kādas citas planētas?
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: