sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 6th, 2023|10:12 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Apziņas vienībām ir divas pamatnepieciešamības - drošības sajūta un brīvība.
Kad mēs bijām pie Avota, mēs izjutām lielu drošības sajūtu, arī brīvību, bet ne savu unikalitāti. Ir cilvēki, kas ir atkarīgi no drošības sajūtas - reliģiskie, sociālisti, globālisti, komunisti - visi, kas izkūst no viltus apziņas, ka kāds, kas ir augstāks par viņiem, par viņiem parūpēsies. Šīs atkarību izraisošās sajūtas dēļ viņi pat ir gatavi upurēt brīvību. Šajā pasaulē ir daudz baiļu. Ir cilvēki, kas brīvību nostāda augstāk par drošības sajūtu, Nefolks viņus sauc par vecām dvēselēm, vēl viņus var saukt arī par anarhistiem un libertariāņiem. Kādā veidā potenciāli brīvību var nostādīt augstāk par drošības sajūtu? Mums jau ir drošības sajūta. Man, personiski, ir ticība un sajūta, ka Avots mani sargā un es nenoiešu galīgā dirsā. Ir citi cilvēki, kas ir spēcīgas personības un tic savai iekšējai zināšanai, savam spēkam, pat nebūdami ezotēriski tendēti. Mēs nedzīvojam drošības sajūtas badā, mēs dzīvojam brīvības badā.
Drošības sajūtas bads rada komunistus un brīvības bads rada anarhistus. Drošības sajūta rodas tad, kad tev ir mīlestība, jo mīlestība ir baiļu pretstats. Sākotnējais cilvēks, Avota bērns, ir brīvs un mīlestības pilns.
Pienāks diena, kad cilvēce būs tik advancēta, ka cilvēkiem nevajadzēs pieslēgt sevi kādai kopīgai sistēmai, lai iegūtu elektrību, siltumu vai internetu, tas viss būs brīvi pieejams katram un, lai to iegūtu, nevajadzēs šķirties no personīgās brīvības. Tajā dienā visi kļūs par anarhistiem un visi būs brīvi.
Pašlaik ir tā, ka nauda dara brīvu. Bet, lai iegūtu naudu, ir jāatdod brīvība. Nauda ne tikai dara brīvu, tā arī ir nasta. Gluži kā drēbes, kuras novelkot, pēkšņi sajūtam sen neizjustu brīvību. Kā piemēram, 6. maijā, starptautiskajā nude dārzniecības dienā.
Sistēma ir radīta, lai padarītu mūs par vergiem un ir jāpieliek reālas pūles, lai atšķetinātu un saprastu, kā dzīvot šajā pasaulē, neesot vergam. Pirmkārt, tu nedrīksti būt ne no viena atkarīgs, jo atkarība ir sinonīms verdzībai.

Rīt Francijas prezidenta vēlēšanas... Ja uzvarēs mans kandidāts, es teikšu: "Welcome, mother fuckers, to the age of aquarius." Un smiešos par liberāļiem, tādiem kā Sandra Veinberga, kas vaimanās par to, ka mēs ieejam jaunā un baisā laikmetā, ja pat Eiropas Savienība var sabrukt kā tārpu sagrauzts skapis, līdzīgi kā Padomju Savienība. Tāpat kā Padomju Savienības sabrukuma laikā aktivizējās OMON, Rubiks un citi vecās pasaules aģenti, aktivizēsies Sandras Veinbergas un visa pārējā vergu un vergturu sabiedrības daļa, kas izjūt tik lielu nostaļģiju pēc visa tā, kas garīgi veselai personībai sen jau ir lieks.
Dodiet mums brīvību vai dodiet mums nāvi.
linkpost comment