sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 12th, 2023|04:34 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[music |Hed Pe - No Tomorrow]

Vakar bijām Kaņepes Kultūras Centrā... Kārlis un Harijs uzstājās. Besides, otrajā stāvā bija trance pārtija. Es glāstījos chill zonā ar savām 4 mīļākajām sievietēm zem xtasy. Tad es atcerējos Agneses vārdus, ka tas ir tas, ko es patiesībā gribot (nevis karot).
Bet šodien... bijām pie Zaķa un Pogo. Es biju priecīgs, uzliku ierakstītāju un Pogo ar Zaķi spontāni nodziedāja super kosmisko dziedināšanas dziesmu, man likās, tā varētu pabeigties mana grāmata. Liela bija mana vilšanās, kad konstatēju, ka tas neierakstījās.
Un Evijai bija kaut kāds jauns draugs... kurš nevienam, kas dzīvo vai ciemojas tajā mājā, nepatīk. Viņš ir agresīvs un ar uzkrāsotiem nagiem. Man likās jocīgi, ka ar Agri viņa izšķīrās, jo "izlēma padzīvot vientuļniekā", bet jau uzreiz viņai parādījās jauns draugs. Un vēl es sapratu, ka viņa noteikti ir sociotips hamlets un labi vien ir, ka es neesmu/nebiju ar viņu kopā.
Un tad mēs mēģinājām gulēt kādos 04:00 no rīta pēc ballītes un Evijas jaunais draugs ar Dārtas bijušo sēdēja nomodā un kādu stundu cits citam stāstīja kaut ko ahujenna smieklīgu (es nesaprotu, no kurienes rodas šie stāsti, kad cilvēki grib gulēt), nedaudz atgādināja jaunību, kad, dzīvojot vienā istabā ar sociopātisko brāli, man nebija nekādas privātās dzīves vai atpūtas mājā. Un aizmigt man vajadzēja, klausoties Merilinu Mensonu (lai gan es esmu cilvēks, kas "cieš" no bezmiega pat, ja ir pilnīgs klusums).

Bet man bija prieks satikt Pogo. Viņš ir džeks, ko es mīlu un cienu. No viņa un Zaķa nāk tās indigo vibrācijas. Viņš teica, ka pēdējā laikā ir nonācis pie nezināšanas un tā, ka cilvēkam vajag dalīties ar savu nezināšanu. Visi tie koncepti, kas mums ir, ir aizgūti no citiem. Vajag iztukšot sevi no visiem konceptiem, spriedumiem, teorijām un izdomāt savas teorijas. Jaunu dzīvi, jaunu pasauli.
Visums tev var dot bezgalīgas mācības un tam nekad nebūs gals - visu laiku turpināsies jaunas mācības. Līdz tu nonāksi pie galvenās mācības - ka tu esi Visums un radi Visumu. Tad Visums nebūs kaut kas, kas notiek ar tevi, ievelkot sev līdzi. Un kāpēc kaut kas vispār būtu jādara? Priekš jautrības. Pasaules glābšana, citplanētieši, Illuminati... - tas vairs nav aktuāli. Bet, ja kāds ar to visu nodarbojas, acīmredzot viņam tas sagādā jautrību.
Mēs pārāk daudz zinām un tas mums sagādā ciešanas. Jo tas nav kaut kas, ko mēs paši būtu izdomājuši. Kā jāģērbjas, kā jādzīvo. Kā jāēd, kā jāmīlējas, kā jāuzvedās.... Ja tas viss varētu vienkārši nokrist malā. Ko mēs tur ieraudzītu. Savu seju spogulī caur miljons tēliem. Un caur dēmonu, savu ēnu, no kuras jānobīstas.
Mēs nenākam no pagātnes, mēs nākam no iekšienes.
linkpost comment