sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 9th, 2022|05:32 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Krievija izdomāja to stāstu, ko pasniedza caur masu mēdijiem kā leģit ziņas, ka Lietuvas prezidente Gribuskaite zvanījusi Trampam un kliegusi par Krievijas agresiju, pēc tam sarunai pieslēgušies arī Vējonis un Ilvess, kas esot ārpus etiķetes, bet Tramps tomēr turpinājis sarunu, līdz beidzot neizturējis un pateicis: "Aizveries!" un nolicis klausuli.
Protams, Baltijas valstis cenšas izzīlēt, kādi ir Krievijas slepenie plāni saistībā ar šādu dezinformāciju. Bet, ja godīgi, man šķiet, ka nekādu slepeno plānu tur nav. krievija vnk ir augunmā padevies huligāns, kam patīk ierēkt par citiem un viņi Krievija to var atļauties.
Bet ir taču cilvēki, kas tā vien uzprasās, lai viņus nodirstu. Tie latviešu bezmugurkaulnieki politiķi un masu mēdiju cilvēki, kas skatās, kas dominē Amerikā un kā varētu ielīst dirsā tam, kas tur izrādīsies spēcīgāks. Vēl nesen tur bija spēcīgi globālisti un tāpēc bija jālien dirsā globālistiem. Tagad ir savādāk, tagad ir "sarežģīta situācija", ne jau amerikāņiem, bet mums.
Ja es būtu Krievija, es darītu tieši tāpat - izdomātu kādu smieklīgu, absurdu stāstiņu par tiem bezmugurkaulniekiem beta treta kastrētajiem vīriešiem. Mūsu politiķi balso, lai iznīcinātu mazo biznesu, pat Vējonis tam pievienojas, ar to apliecinot, ka ir izbāzenis, nevis īsts prezidents. Tāds pats izbāzenis kā iepriekšējais.
linkpost comment