sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 13th, 2021|01:29 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:March 13th, 2016 - 08:40 am
(Link)
cik es saprotu - tu uzbāzies viņa draudzenei. vispār jau viņai pašai ir jāatšuj tevi, to čali jāiesaista tikai tad, kad tu neliecies mierā. kā tur īsti ir?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 13th, 2016 - 10:48 am
(Link)
Es tikai pateicu, ka vinja man joprojaam patiik, tas nenoziimeeja, ka gribu buut ar vinju kopaa, bet chalis jau tika iesaistiits. Tai stulbenei laikam ir vajaashanas maanija, vinja domaa, ka shaads teksts automaatiski noziimee, ka es gribu buut ar vinju kopaa. Un peec shii visa vinja man vairs pat nepatiik!
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 13th, 2016 - 11:07 am
(Link)
Taisniiba, es ar meiteni sms-iigi sadirsos, bet sho sadirshanos radiija dzheka overreaction suutot mani ellee no vinjas telefona. Tieshi dzheka paaraak lielaa centiiba radiija situaaciju, kur es meitenei neliku mieru peec tam kad biju pateicis, ka vinja man patiik, pieprasot paskaidrot, kaapeec mana sms nonaak treshajai personai.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 13th, 2016 - 02:11 pm
(Link)
Tagad man pašam atausa gaisma. Līdz šim man likās, ka problēma ir džekā, tagad man liekas, ka viņa uzvedība ir balstīta tajos murgos, ko viņam ir sastāstījusi V - es nezinu, iespējams, ka es viņu gribot un viņa skaitā lūgšanas katru dienu, lai es atrastu īsto un viņu aizmirstu - kaut kas tādā garā. Viņai reāli ir vajāšanas mānija. Jo viņai ir bijuši vajājoši džeki.
[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:March 13th, 2016 - 10:16 pm
(Link)
būtu iespēja ar laika mašīnu aizbraukt gadu tālāk un ar vēsu prātu uz to palūkoties. bet tādās iespējas nav.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 13th, 2016 - 11:42 pm
(Link)
tagad jau viss ir beidzies. mees ar meiteni draugos jau saliigaam mieru un saprataam, ka jo mazaak kontakteejamies, jo labaak mums visiem. kaut kaadi jociigi karmiskie mezgli mums.