shrdlu - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
shrdlu

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Dec. 31st, 2009|05:57 pm

shrdlu
Pirms gada apmēram šajā pašā laikā:

suši rīsi sanāca kautkāds klīsteris - lielāko daļu nolaidu podā, cerams, nekas tur neaizdambēsies.. nu citas reizes itkā bija ok, nezinu, ko es šoreiz nepareizi sadarīju.

whatever, savādāk tas tāpat būtu bijis pārāk nopietni

droši vien nedaudz iedzeršu savā nodabā, apēdīšu to, kas nu ir sanācis, un došos trippā pļavnieku/juglas virzienā

UPD: pagaršoju, nav tomēr ēdami - kaut kāda putra ar laša gabaliņiem. Nu pēc izdzertā aliņa man tas viss liekas tikai amizanti.. varbūt tāds arī viss jaunais gads


Šogad toties suši izdevās taisni lieliski - beidzot sekoju uz rīsu paciņas rakstītajai instrukcijai un viss sanāca kā vajag :)) + tēja, dūmojošs smaržkociņš, Krautrock-World radio fonā, pilnīga harmonija :)

Pēdējās 4-5 dienas faktiski bez interneta, sajūta kā smēķētājam, kurš beidzot sāk sajust garšu un smaržu.. šodien lai būtu izņēmums

Iepriekšējā gada kopsavilkums - kopumā tīri tā neko, vienīgi visa gada garumā pakāpeniska jēgas sajūtas noārdīšanās. Gada sākums - daudz darba un atbilstoši laba finanšu situācija, tad tuvinieka nāve (vēl arvien nejūtu neko līdzīgu žēlumam vai bēdām), pēc tam divi mēneši bezdarbs, grāmatu lasīšana, sauļošanās uz balkona, faktiski labākā atpūta pēdējo gadu laikā, tad sākot ar jūniju pilnīgi cits režīms - meitenes, diezgan daudz pornogrāfiska seksa (un pieaugošas šaubas, vai man tas viss patiešām ir vajadzīgs (bet tas nenozīmē, ka sekss bija slikts;)), toties pārmaiņas pēc profesionāli interesants un motivējošs projekts (kurš cerams nākotnē vēl nesīs augļus). Gada otrā puse - finanšu situācijas pasliktināšanās un tad stabilizācija tādā "nekad nav naudas, bet vienmēr pietiek" līmenī, rudenī acīmredzami kļūdains lēmums uzņemties projektu, par kuru intuīcija brīdināja, ka nevajag, līdz ar to turpmākie mēneši vairāk tāda mocīšanās + negaidītas (bet savā ziņā pelnītas) veselības problēmas. Satikti un iepazīti vairāki lieliski cilvēki, diezgan intensīvi pasportots, tāpat iezīmējušās pāris jomas, kurās prasās veikt korekcijas.

Par nākamo gadu - pēc iespējas diferencēt ienākumu avotus, kā viens no variantiem - atrast low-level darbu ar fiksētu darba laiku un algu, lai samazinātu atkarību no freelance projektiem un varētu pacelt cenas, vairāk koncentrēties uz savu ideju realizāciju, (fuck it all and do what you want stratēģija), restartēt akadēmisko virzienu (jau apmēram zinu, kas tas varētu būt), pārdomāt meiteņlietas un vairāk orientēties uz jēgpilnām attiecībām ("iemīlēties un tapt atraidītam" kā viens no variantiem, bet izskatīt arī "iemīlēties un netapt atraidītam" :D), vairāk grāmatas, vairāk domāt (tiešām domāt, nevis tikai pašam priekš sevis izlikties), mazāk čati, twitteri un tamlīdzīga pseidokomunikācija, atcerēties, ka viss reiz beigsies un laiks nav bezgalīgs. Kopumā sajūta, ka būs labs gads :)

Laimīgu Jauno Gadu nevienam nevēlēšu - tas būtu pārāk vispārīgi, pie tam es ne pārāk saprotu, ko šajā kontekstā nozīmē "laimīgs" - varbūt labāk - brīvāks, pašpārliecinātāks, jēgpilnāks, to-kas-patīk darošs vai neko nedarošs?.. Jedem das seine :)
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: