Shelly - Post a comment

Jan. 26th, 2007

[info]shelly

09:18 pm

Lopsangam Rampam bija gari apraksti par to, kā uzsākt astrālos ceļojumus. Viena no idejām bija, ka jāatdala apziņa no ķermeņa (sākumā paceļas virs gultas, mazliet attālinās, mazliet pagrozās, pamazām iet aizvien tālāk), un bija visādi padomi iesācējiem, kā to darīt. Ideja par pagriešanos ir no turienes, jo laiku pirms gulētiešanas Rampa aprakstīja kā piemērotāko šāda veida aktivitātēm.
Nu, bet tagad es jūtos tā, it kā man vajadzētu nolasīt lekciju par manu materiālistisko, nozēlojami grēcīgo dzīves skatījumu, kurā nekādu astrālo ķermeņu vispār nav, un to, cik ironiski tas viss ir.
Un tagad es jūtos tā, it kā man vajadzētu noalsīt lekciju par to, ka es nepievēršu uzmanību formulējumiem, un lietoju tos pilnīgi patvarīgi, un par to, cik nosacīti tas viss ir.
Un visbeidzot, es jūtos tā, it kā es vispār nevarētu izskaidrot, ko domāju, jo šis ieraksts pilnīgi idotiskā kārtā man likās ļoti svarīgs, bet ir tāda sajūta, ka tas nevienu neinteresē (interesantāk ir kauties ar tominja_opiitis vai laumina, varbūt man arī vajadzētu sākt rakstīt tādā stilā vai vienkārši beigt niekoties un pilnībā pāriet uz kaķu bilžu postošanu) vai arī visi tur saskata kaut ko pilnīgi citu nekā es.

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.