Shelly - Post a comment

May. 23rd, 2024

[info]shelly

12:07 pm

Prokrastinēju, cenšoties atrast vannas dēli. Pirmo reizi par tādu dzirdat? Nu, lūk, te arī problēmiņa - nav ne jausmas, kā nosaukt to, ko man vajag.
Problēmas būtība - man dzīvoklī ir tikai viena izlietne, kas ir mūžam pilna ar traukiem. Līdz ar to visu veļu, ko jāmazgā ar rokām, es mazgāju vannā. Tas ir, bļodā, kas ielikta vannā. Un baidos, ka vienā jaukā dienā mans mugurkaulks šo izklaidi neizturēs un vienkārši ar krakšķi pārlūzīs uz pusēm.
Senos laikos mūsmājās bija burvīgs koka dēlis ar divām īsām, bet masīvām "kājiņām". Dēli uzlika uz vannas augšas, kājiņas to nofiksēja no iekšpuses, tad uz dēļa lika bļodu un vešerēja tā, ka šļakstēja vien.
Man vajag kaut ko tamlīdzīgu. Nu, vai varbūt kādu vieglu, bet izturīgu un nemirkstošu soliņu vai tabureti, vai pakāpienu, uz kura uzlikt bļodu, lai... Nu, jūs saprotat.
Esmu caurskatījusi medicīnas preču veikalus, bērnu veikalus, beidzamais atradums - kāpnes, ko "Var izmantot, lai iekāptu vannā vai jebkurā citā situācijā" (diemžēl šo es neizdomāju, tā tiešām ir rakstīts https://220.lv/lv/majai-un-remontam/santehnika/cilvekiem-ar-ipasam-vajadzibam-/kapnes?id=19688532&feat=search&keyword=pakapiens)
Kādas konstrukcijas šādam nolūkam tiek izmantotas Jūsmājās?
ps - nupat atradu speciālu "pakāpienu treilerim" https://220.lv/lv/sports-turisms-un-atputa/turisms/turisma-preces/citas-turisma-preces/pakapiens-treilerim-fiamma?id=23260526&feat=search&keyword=pakapiens Smalki!

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.