Godīgi sakot, mani tā recepte nemaz nepārliecina. Kā tur tās zaļās brokoļu rozetes maisās pa iedzelteno putru, pieķepušas ar kartupeļu masu... un mandeles vispār no citas pasaules. Tad jau vēl tikai atliek dekorēt ar konservētiem ananāsiem.
Labāk būtu mīcīt kopā tos kartupeļus ar brokoļiem un drusku sviesta (bet, vēlams, tomēr nekult ar mikseri, kas visu padara pliekanu), garšvielai derētu mazliet ķiploka un/vai sviestā apceptu sīpolu... Dabūsi patīkami gaiši zaļu biezeni. Pārējās garšvielas atkarībā no tā, ar kādu gaļu pasniedz. Bet nekādas mandeļu skaidiņas. Var uzmalt svaigi maltus piparus. Var sviestā apceptu estragonu. Ļoti labs kartupeļu biezenis sanāk arī saldo kartupeli (batāti), batāti ņem aomēram 1/4 no kartupeļu daudzuma pirmai reizei, lai saprastu, kādā proporcijā tev labāk iet pie sirds. Batāte dod biezputrai krāsu un saldumu.