Shanas biedrs

[info]shanietis @ 15:45: VeA - komunistu kalve
Kad mēģināju painteresēties par ezotērisko pavadoni Venta-1, uzdūros arī Kaimiņa suņubūdas intervijai ar Vea iespējams nu jau bijušo rektori Rēvaldi. http://sunubuda.tv/vea-komunistu-kalve/ . Tagad komentos tauta ir krietni pastrādājusi, ieskaitot vismaz vienu pēc vārda un uzvārda autentisku studentu, kurš ierakstījis ir garu komentāru. Atļaušos nocitēt fragmentu:
"Otrā ieradās un pasniedzējiem aiz muguras studentu vidē centās veicināt negatīvu attieksmi pret VeA pieredzējušiem pasniedzējiem, lai tādā veidā no tiem atbrīvotos, jo tie bija pietiekoši neērti, tādēļ ka intensīvi ziņoja dažādām institūcijām par viņas pretlikumīgajām darbībām. Arī es personīgi vērsos domē, lai stāstītu par nepilnībām augstskolā, līdz ar to visas šīs darbības atbrīvoties no viņas vērtēju tikai un vienīgi ar pozitīvu zīmi."

Īpaši man patīk vārdi "intensīvi ziņoja dažādām institūcijām" un "Arī es personīgi vērsos domē, lai stāstītu par nepilnībām augstskolā". Var tikai minēt, kam vēl pieredzējušie pasniedzēji rakstīja kļauzas - arodbiedrībai, Vispasaules seksuālo reformu organizācijai vai Ventspils kompartijas CK sekretāram personīgi. Izskatās, Kaimiņš ar nosaukumu "VeA - komunistu kalve" ir trāpījis. Vecajiem krabjiem aug jaunā maiņa.

Papildinājums: skārda cepurīšu klubs uzdeva jautājumu: kā apzinīgais students varēja zināt, ka pieredzējušie pasniedzēji intensīvi raksta sūdzības pa labi un pa kreisi? Patiešām ezotērika.

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba