Shanas biedrs

Arhivētais

18. Oktobris 2007

06:52: Ja kalns neiet pie Muhameda, Muhameds iet pie kalna. Pēc 1h.

10:14: Nu tā. Biju nejauši trāpijies tādās kā krustcelēs un deputāti garām dieba kā pelītes pārskrējienā no pagaldes uz pieliekamo. Diemžēl esmu politiski neizglītots jo "Privāto dzīvi" regulāri nelasu, tādēļ prominences dabā neatpazīstu un tautas kalpus atpazinu tikai no tautas komentāriem, kad deputāta līkā muguriņa bija jau gabalā. Kučinska kungs bezmaz caur padusi izlīda, daiļā kūkumā saliecies, viņam ar ne mazāk daiļu kūkumu mugurā nopakaļ aizsteidzās flīģelis. Grīnblatu noķēra elektorāts un sāka plucināt, pēc sarunas varēja noprast, ka ar čiepstēšanu par pozīciju un opozīciju būs par maz, lidojošā muca kopā ar pārējo balastu būs jāmet krūmos, ja to zīmolu grib nomazgāt. Kad parādījās kandžas dzinēju cunftes patrons, palika bail, ka pūlis viņu varētu sākt sist. Tur neviena policija nelīdzētu, nospiestu kā uti sekunžu laikā. Par laimi cilvēkiem saprāta pietika.

13:52: Brīnumzemes Galvenais Narkologs beidzot nokāpa no korķa un uzreiz ieraudzīja valsts ienaidniekus. Daudz. Parastie mirstīgi gan redz tikai baltās pelītes, nu varbūt rozā ziloni uz slidām, ja paveicas.

14:21: Izskatās, ka Galvenais Narkologs ir koklējis kopā ar Juri Dobeli. Juris ienaidniekus ir saskatījis skaidrāk, maskas krīt :)
http://www.kompromat.lv/index.php?docid=readn&id=3720

Powered by Sviesta Ciba