Shanas biedrs

[info]shanietis @ 10:05:
Kā zināms, Brīnumzemē top budžets, tiks tērēts tikai pašām vajadzīgākajām lietām, to viedi vīri ir teikuši ne vienu vien reizi. Te viens mazs piemēriņš

No anotācijas:
Dzimumu līdztiesības politikas mērķis ir nodrošināt sievietēm un vīriešiem vienādas tiesības, iespējas un pienākumus, veicināt līdzīgas izejas pozīcijas tiesību un iespēju izmantošanai, kā arī sniegt nepieciešamās zināšanas pārdomātas un motivētas izvēles izdarīšanai. Dzimumu līdztiesības politikas mērķis nav panākt, ka zūd jebkādas atšķirības sieviešu un vīriešu starpā, bet drīzāk, lai ikviens indivīds varētu pilnībā realizēt savu potenciālu neatkarīgi no sabiedrībā valdošajiem uzskatiem un aizspriedumiem par sievietei un vīrietim atbilstošu rīcību jeb dzimumstereotipiem. Vienlaikus jāuzsver, ka sabiedrības attieksmes maiņa ir ļoti lēns process un izmaiņas vērojamas tikai ilgtermiņā. Izvērtējot situāciju var secināt, ka dzimumu līdztiesības sasniegšanu kavē sabiedrības nepietiekamā izpratne un neobjektīvi uzskati par dzimumu lomām un uzdevumiem, kā arī zemā dzimumu līdztiesības politikas īstenošanā iesaistīto institūciju kapacitāte un politiskā atbalsta trūkums dzimumu līdztiesības integrētās pieejas ieviešanā nozaru politikās. Būtiski rādītāji, kas liecina par zemu sabiedrības atvērtību un gatavību dzimumu līdztiesības principus ievērot arī ikdienas dzīvē, ir sabiedrības attieksme pret vardarbības ģimenē problēmu un bērnu audzināšanas un mājsaimniecības pienākumu sadalījumu starp vienas mājsaimniecības vīriešiem un sievietēm.

Arī budžets pieticīgs:
Kopumā programmā iekļauto uzdevumu īstenošanai nepieciešami – LVL 19 514 700, tajā skaitā esošais
finansējums 2007.gadā – LVL 1 017 600, un papildus 2008.gadā – LVL 7 173 300, 2009.gadā – LVL 5 328 600, 2010.gadā – LVL 5 995 200.

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba