- 1/30/05 05:22 pm
- paliigaaaaaaaaaaa!
kursh var mani iemaaciit eest sushi!?! - 29 commentsLeave a comment
- 1/30/05 05:27 pm
-
ar irbuljiem?
- Reply
- 1/30/05 05:49 pm
-
es ar tiem irbuljiem taa darbojos, bet es nezinu ko un kaa tajaa sushi garsho un kaada ir taa kaartiiba. taa luuk!
- Reply
- 1/30/05 05:53 pm
-
brauksi ciemaa?
tas ir - tiiriit maaju vai netiiriit! tik domaa fiksi! ok? - Reply
- 1/30/05 06:00 pm
-
ap devinjiem vareetu buut. kura pieturaa bij jaakaapj aara?
- Reply
- 1/30/05 06:06 pm
-
anninjmuizjas iela! peec tam uzpiikshkjini! aizskrieshu pretii!
- Reply
- 1/30/05 06:07 pm
-
mhm
- Reply
- 1/30/05 07:27 pm
-
Baac - paardomaaju. Shodien nee. Money shortage. Naakamnedeelj. Toch. Piedod.
- Reply
- 1/30/05 07:28 pm
-
labi, ka es veel maaju nesaaku kaartot :)
- Reply
- 1/30/05 07:33 pm
-
Arii ja buutu - tas tachu jauki sveetdienas vakaru pavadiit vienam savaa sakoptajaa maajaa...
- Reply
- 1/30/05 05:48 pm
-
oi, interesanta lieta. es tikai atzīšos, ka pirmoreiz ēdot suši ar irbuļiem, bija arī situācija, kad mēģināju gabaliņu paņemt ~5-7 min. nepārspīlēju. bet vispār otrreiz gan jau nesalīdzināmu vieglāk klājās.
- Reply
- 1/30/05 05:49 pm
-
paldies par uzmundrinaajumu :)
- Reply
- 1/30/05 05:50 pm
-
maaciisi?
- Reply
- 1/30/05 05:57 pm
-
virtuālā suši pareizas ēšanas apmācības programma "E-suši" :)
bet vispār jau ne es ko dziļāk par to zinu, ne varbūt kādas ir pareizās ceremonijas. tik ar irbuļiem uzliec viņu ekstrēmās sinepes, vēl pamērcē sojas mērcē un mutē iekšā :) - Reply
- 1/30/05 05:57 pm
-
neko nesapratu! izklausaas peec ciisiinju eeshanas!
- Reply
- 1/30/05 06:02 pm
-
:)) parasti vēl uz tā dēlīša (nezinu specifiskos terminus) kopā ar suši gabaliņiem, ir tāds zaļš pikucītis. tās ir tās ekstrēmās sinepes. nudien stipras. lūk, no tā pikucīša ar irbulīšiem tiek atdalīts tik daudz, cik pašam sirds vēlas un uzlikts uz suši gabaliņa. vēl (parasti) tiek atnests arī trauciņš ar tādu brūni-melnu šķidrumu. tā ir tā sojas mērce. tajā var pamērcēt suši, ja gribas.
apmēram tā bija man. - Reply
- 1/30/05 08:37 pm
-
tās sinepes, kā tu saki, saucas westabi pasta. ļoooti garšīgs kaut kas. un sojas mērce ar ir kaut kas labs. vislabāk ir uzreiz to pastu zaļo sajaukt ar sojas mērci - lai nav lieka čakarēšanās.. un visgaršīgākie sušī ir ar avokado vai lasi. mjā, netradicionāli, i guess, bet man vislabāk tīk.
vēl ir forši, ja pasniedz klāt marinētu ingavera sakni. mmmm! - Reply
- 1/30/05 06:00 pm
-
5-7 min?! Kas tev Raimonda Paula pirkstelji? :)
- Reply
- 1/30/05 06:04 pm
-
es pats smējos un klātesošie arī, bet es drosmīgi teicu, ka es pirmoreiz ar irbuļiem, tāpēc tā :)) tas gabals tāds lielāks par citiem bija un ne ar tām aļģu lapām, kas kaut cik cietas ir. es tur viņu saspaidīju, nabagu, līdz nepazīšanai. bet beigās dabūju līdz mutei :)
- Reply
- 1/30/05 06:07 pm
-
:)
- Reply
- 1/30/05 06:07 pm
-
tas viss kusaks jaabaazj mutee????????
taa jau var aizriities! - Reply
- 1/30/05 06:10 pm
-
nu, nav jau viņi tik traki, man liekas. varbūt Tev kaut kas īpašs gadījies. biggest sushi ever :) vispār Tev jau tagad priekšā tas sushi ir vai arī uz priekšdienām vēlies zināt?
- Reply
- 1/30/05 06:10 pm
-
uz prieshdienaam! lai nav kaunaa jaakriit!
- Reply
- 1/30/05 06:15 pm
-
ā, šitā te. redzi, ja tie cilvēki/cilvēks ar ko kopā dosies ēst suši, ir tādi saprotoši cilvēki, tad mierīgi var pateikt, ka "man šī būs pirmā reizi. palīdziet." manā gadījumā tā bija un nekādas kaunēšanās nebija. vienā mierā sēdēju un ķibinājos. jautri bija.
- Reply
- 1/30/05 06:16 pm
-
NEEEEEE! nekaadaa gadiijumaa... redzi... es jau pateicu, ka maaku.... (ups...)
- Reply
- 1/30/05 06:18 pm
-
:))) tad ir traki, nu.
- Reply
- 1/30/05 06:21 pm
-
a ko es te saku!
:(
nekas nav daraams lietas labaa? - Reply
- 1/30/05 06:28 pm
-
nē, nu, Tu vari ar kādu tuvu cilvēku (vislabāk varbūt pat ģimenes pārstāvi), ka vēlies pamēģināt austrumu labumus. un tad mierīgi tā ļoti pazīstamā cilvēka sabiedrībā, no kura nav jākaunas, trenēties, eksperimentēt ar irbuļiem.
- Reply
- 1/30/05 06:28 pm
-
ta ar irbuljiem es maaku eest! es neprotu sushi to kaartiibu kaa jaaeed! un kaa tas dranjkjis vispaar garsho?
- Reply
- 1/30/05 06:32 pm
-
kāda kārtība?! :) par to es nekā nezinu, ja tāda lieta eksistē. a garšo interesanti. sākumā ne pārāk, par cik kaut kas ārpus "rāmjiem", bet pēc tam jau sāka garšot. nevar jau paskaidrot, kā garšo. tā aļģes lapa ir vienkārši pasāļa, rīsi kā jau rīsi, nu un zivs atkarībā no tā kādas zivs suši ir ņemts. tikai vēlreiz brīdinu par sinepēm. ļoti spēcīgas.
- Reply