Aprīlis 22., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:16
mani atkal sāk uztraukt atmiņa un biežie koncentrēšanās zudumi. pirms apmēram 2 mēnešiem padirsu kādas bijušās skolasbiedrenes cieto disku ar viņas maģistra gala filmas materiālu un montāžas prjojektu failiem. tallinā, izkāpjot no autobusa, vienkārši atstāju augšējā plauktiņā. pēc 2-3 stresainām dienām gan laimīgi atguvu, un cerēju, ka tas iedzīs vismaz kaut kādu trauksmes refleksu turpmāk. kaut kādas vēl tabletītes padzēru, atmiņai, smadzeņu darbībai.
tad vakar skrēju, lai paspētu uz autobusu, un atstāju ne-manu lēcu tallinas dzīvoklī, kura man obligāti bija jāatved uz Lv līdz jaunnedēļai. ok gadās. tas arī atrisinājās. šorīt dodos uz rīgu un uz sekundi uznāk kārtējais īssavienojums - atstāju visu skaņas tehniku koridorī. tikai autobusa pieturā atjēdzos. es pirms tās sekundes pat paskatījos uz to mikrofona kasti, bļin! protams, sīkie bet traucējošie gadījumi - arī naudu atstāju mājās stingrā pārliecībā, ka ieliku makā, un aizmirsu, ka šodiena skaitās svētku diena kā dēļ nokavēju autobusu. šovakar noslēgumā jautāju tēvam, kam viņi sapirkuši tik daudz paikas, vai kas svinams šodien. viņš saka, nē, tas priekš svētdienas. a kas svētdien? a man dzimšanas diena.
es vairs pats sev nedrīkstu uzticēties un tā ir diezgan briesmīga lieta. par sevi lielā ziņā pie kājas, ja atstāju pēc kārtas cimdus, pleijerus, sporta tērpus un tādus sūdus kur tik pagadās, bet kad tas lielākā vai mazākā mērā ietekmē citus cilvēkus, tad gan gribās uzreiz ar āmuru iedauzīt pa galvas korpusu. šodien pa dienu to uztvēru ļoti saasināti un jau centos meklēt risinājumus, sākot ar diezgan radikālo un šķietami efektīgo bet resursus prasošo Memento ķermeņa aptetovēšanas metodi. tad atvasināju uz līmpapīriem un vienkārši pildspalvu ķēpājumiem uz rokas. bet uz to roku arī tomēr jāatceras paskatīties ik pa laikam, lai būtu jēga. pārsvarā tas veiksmīgi atrisinās, ar tiem citiem iesaistītajiem, bet vienmēr tā gan nebūs. tieši tagad prātā uzplaiksnās mana 1. klases liecība, kur nebija vēl atzīmju, bet gan vērtējumi par darbu stundā, iniciatīvu, kreatīvu, komunikāciju ar citiem utt. man viss bija pieklājīgi izņemot 'koncentrēšanās', kur biju novērtēts uz ļoti vāji. un tad vēl bija ierakstīts papildus piezīmēs, ka pārāk bieži blenzu ārā pa logu.

tas viss vēl lielā mērā sīkumi, salīdzinot ar emocionālās atmiņas īslaicību, attiecībās ar cilvēkiem. starp citu pirms kādas nedēļas centos ļoti neveikli to visu izskaidrot vienā lekcijā, kad jautāja par kaut ko citu.

Mūzika: Beastie boys - can't, won't, don't stop

(nelieši | ielikt lietas)

Comments:


[User Picture]
From:[info]iive
Date:25. Aprīlis 2011 - 00:10
(Link)
M, man ir riktīgi līdzīgi ar to aizmāršību
[User Picture]
From:[info]servo
Date:25. Aprīlis 2011 - 23:00
(Link)
ir izveidojušies kādi paņēmieni, lai a/izsargātos?
[User Picture]
From:[info]iive
Date:26. Aprīlis 2011 - 16:30
(Link)
Es nevarēju atcerēties (hah), vai esmu kaut kādus līdzekļus mēģinājusi, un paprasīju biedriem, kas man sēž blakus. Laikam ar to vienkārši jāsamierinās
lake of skin -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba