Janvāris 26., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:39
vēl man žēl, ka mani ļoti agrā bērnībā neveda uz/nerādīja visādas vecās, klasiskās filmas, kuras es tāpat nebūtu sapratis, taču es tiktu neapzināti apburts līdz apzinīgajam vecumam, kad atkal redzētu Bogartu vai Kegniju, vai kādu nepopulārāku purnu, un apjaustu savu vēlmi būt tajā industrijā tieši dēļ tās neaprakstāmās, bērnībā izjustās burvības. bet nu tas tomēr ir baigi nodrāzts stāsts, pirmie soļi kino.
manā gadījumā tos gadus ekrānu aizpildīja Digimoni, Nebeidzamais Stāsts, Ну погоди!, Leslijs Nīlsens un Citais Rieksts (pēdējie trīs noteikti nav domāti kā slikta ietekme). kokteilis bez jokiem. ā, un tad vēl diezgan augsta līmeņa, kvalitātes Platinum kanāli, noteikti ne tie, kas pa tv3/lnt gāja, kurus kopā ar klasesbiedriem skatījāmies pēc skolas un tad gājām spēlēt Quake 3 (ko jau laikam esmu rakstījis). pirmās saucamās vērtīgās filmas, cik atceros, bija Linčš un tad Kopolas 'apocalypse now'.

domājot par šo visu es sevi nedaudz iztēlojos kā džimu keriju no cable guy, kas man liek vēl spilgtāk sevi tā iztēloties.

(nelieši | ielikt lietas)

Comments:


[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:26. Janvāris 2011 - 21:03
(Link)
... "i learned the facts of life from watching The Facts of Life"
[User Picture]
From:[info]servo
Date:27. Janvāris 2011 - 00:07
(Link)
jāpaskatās mtv, varbūt kaut ko par mūzikas klipu filmēšanu iemācīšos!
lake of skin -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba