Marts 13., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:29
mizoju kartupeļus un domāju, vai mani pašu beidzot nevajadzētu nomizot. un tad arī izlemt - cept vai vārīt.

(nelieši | ielikt lietas)

Comments:


[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:13. Marts 2010 - 20:31
(Link)
ierakt ugunskuroglēs. tie ir paši labākie.
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:13. Marts 2010 - 20:31
(Link)
ā, un tad mizot arī nevajag.
[User Picture]
From:[info]servo
Date:13. Marts 2010 - 21:28
(Link)
bļa, vajadzēja tev paprasīt, lai tu svietu nopērc! neiedomājos. cepjot ar to sanāk superīgākie kartupeļi.
bet tad vēl folijā jāietin, ne?
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:13. Marts 2010 - 21:45
(Link)
ugunskuros? ne-a. sadedzini ugunskuru, ierušini oglēs un ta pēc tam mēģini nomizot jau gatavus (ja kas- šito es nekad neesmu sapratusi- kāpēc mizot kartupeļus pirms vārīšanas, ja daudz vieglāk ir to darīt pēc tam (?)), ugunskura kartupeļi nav pareizi pagatavoti, ja pēc tam nav ogļains deguns.


vai arī tu runā par mājas apstākļos foliotiem kartupeļiem? kaut diez vai. tam vajadzētu cepeškrāsni, diez vai tas tev aktuāli.

vot. izvēršam tagad smagi intelektuālu diskusiju par kartupeļiem. piemēram, vai tu zināji, ka kartupeļi ir pirmais ēdiens, ko cilvēks jebkad nogādājis kosmosā?
[User Picture]
From:[info]servo
Date:13. Marts 2010 - 22:37
(Link)
ir arī cilvēki, kas folijā papriekšu satin tos kartupeļus (arī ugunskurā liekot), tač visādas pieejas.
vieglāk nav - karsti un tā, un pirkstos tādus grūti noturēt.
izdaram pāreju - tu esi cepusi banānus ugunskurā? vēl labāk - banānus ar saspraustiem šokolādes gabaliņiem?
[User Picture]
From:[info]penny_lane
Date:14. Marts 2010 - 01:54
(Link)
nēē. bet vispār cepti banāni ir forši (cepam rīt banānus ugunskurā jūras krastā?)

un tu esi tāds tematnenoturīgs. a es biju bezvārdā ar cilvēkiem, ar kuriem iepazinos liftā. un tur satiku annu un pēc tam satiku ingrīdu. vēl pēc tam satiku "keitu"... re, cik bezgala aizraujoša man dzīve!!!
lake of skin -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba