semiole - 5. Marts 2006
5. Marts 2006
Svētdiena, 5. Mar 2006 19:24
labi pavadītas brīvdienas;)

kaut visiem būtu bijušas tik labi pavadītas brīvdienas kā man:)
6dien braucām ciemos pie mana brāļa, kurš mūs veiksmīgi uzstutēja uz distancenēm un iedzina mežā:) sajūta vienkārši fantastiska - no sākuma panika, jo nekas tamlīdzīgs nebija darīts gadus 10, bet nekas - kādas minūtes 20 un daži kritieni, kad esi jau iemācījies daudz maz noturēt līdzsvaru un saprast, ka tas tomēr ir forši:) un pat beigās iepatikās laisties lejā no kalniņiem. Baložu mežs rullēē:)
vakarpusē [info]fxp ielīda vēlreizīt mežā paslēpot;) pašā vakarā bija pirts. bet pirms pirts - uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu - brālis izvizināja mani ar kruto sniega moci, ar ko šie dzen slēpošanai špūres (t.i. - slidsoļa trasi un brīvā stila trasi). tā tik bija sajūta nēsāties tumsā pa mežu un tajā esošajiem kalniņiem. labākais visā tajā, ka beigās es ar tiku pie braukšanas;) rokas gan drebēja, bet fooooooorši:)

šodien savukārt aizgājām ciemos pie [info]ib. sasuminājām un jācer, ka BP krekls viņai dikti patika;) un ziniet, ja jūs gribas gardi paēst, uzprasieties pie viņas ciemā - šoreiz bija vienkārši dievīgi rupjmaizes salāti:)

tādas lūk mums īsumā brīvdienas;)
tagad tikai nedaudz jāpašķiro mantas, pirms krāmēšanas jaunajā plauktā, un tad jau jaunā darba nedēļa var sākties.

ak jā - visi aktīvi sākam gatavoties jaunajai Baložu Velokrosa sezonai!!! Liels vai mazs - visiem būs ko darīt, jo šis velokross ir ar garantijas zīmi:)


Garastāvoklis:: relaxed
Mūzika: Dido - White flag

3CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend