Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Medical Division -

Mar. 8th, 2011 02:13 pm

Gribot vai negribot man nākas atzīt, ka Seila kā vārds ir aizgājusi nebūtībā. Dairy mans niks ir Vivatixa, bet paziņas visi kā viens saukā mani par Vivu un arī snapetales, kad vakar reģistrējos, lai ievietotu savu pirmo fanfiku- es automātiski vairs nedomādama ierakstīju Vivatixa? Kāpēc tā nespēju izskaidrot pat es pati tikai jūtu, ka Seila ir izdzīvojusi savu un ir pienācis laiks pāriet uz kaut ko citu...
Vai esiet dzirdējuši par vārdu karmu? Tad lūk šķiet, ka Seilas karma bija pārgalvība un trakulība. Kopš esmu kļuvusi par vivatixu esmu ievērojusi, ka pamazām kļūstu tāda kāda biju pirms kļuvu par Seilu.
Starp citu Supernatural slimība nekur nav aizgājusi vienkārši man vairs nav iemesla savā stūrītī kaifot vienai pašai, jo dairy draugi ir tik pat nenormāli kā es šajā ziņā. No pasīvās lasītājas lomas es arī esmu sen jau kā izgājusi un kļuvusi, ja ne par iecienītu autiri fanfikos tad vismaz par samērā iemīļotu jo rakstu tādus pārus, kurus raksta maz.
Starp citu tagad drukājot šo tekstu es visu laiku pieķeru sevi pie tā, ka gribu rakstīt krievu burtiem. Tas laikam tāpēc, ka diezgan daudz rakstu krieviski. Esmu pat iemanījusies rakstīt tik ātri, ka man vairs nav vajadzības tekstu vispirms uzrakstīt latviski, lai varētu pagūt izsekot savai domai.
esmu paguvusi noskatīties vairākus diezgan interesantus seriālus kā Odiseja 5, eureka un leverage. Tie ir tie, kas atmiņā iespiedušies visvairāk.
Esmu saņēmusi dāvanu no Kazakstānas draudzenes un šodien saņēmu vēstulīti no Novosibirskas. Un godīgi sakot jūtos laimīga par to, kā viss ir iegrozījies. Tagad vairs nespēju pat iedomāties, ka varētu katru ceturtdienu nesties uz kādu bāru vai vēl kur. Nē tas vairs nav priekš manis.
Ir iznākusi supernatural anime pirmā sērija. Ptiesībā jau otrā, bet es gaidu, kad ir krievu tulkojumā tāpēc esmu noskatījusies tikai pirmo. Starp citu tas, ka tā ir anime manī izraisīja smaidu. Atceroties kas mani kādreiz pie šī žandra saistīja.
kas vēl tāds interesants ko ierakstīt?
Nu jā vakar uztaisījām dairy prikoolu- manas virtuālās kāzas. Bija viesi, gredzeni un viss kā pienākas. Man ir burvīga sieviņa no azerbaidžānas. )))
Un vēl es ar vien vairāk sliecos uz to, lai aizšautu uz pus gadu projām. Pastrādāt ārzemēs. Iemesls kā vienmēr ir banāls līdz riebumam. Gribu nākamajā gadā uz Supernatural conu krieviijā. Un pie viena satikt visus tos cilvēkus ar kuriem pagaidām esmu pazīstama tikai virtuāli. Bet kā vienmēr vaina ir finansēs tāpēc nākas grozīties un domāt ko darīt.

Nu vot tā uz ātro esmu uzrakstījusi visu kas bija sakrājies.
Njā a ciba vispār izskatās, ka mirst nost )))

5 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]law
Date:March 8th, 2011 - 06:19 pm
(Link)
Nez,tu man vienmēr biji, esi un būsi Seila. Laikam jau tādēļ,ka tādu tevi iepazinu. Līdzīgi kā ar mani. Lielākoties visi Icā mani sauc par Misiju, bet ir vel pāris cilvēki, kuriem esmu Lawanda
From:[info]redcat
Date:March 8th, 2011 - 09:55 pm
(Link)
vēl viena Viva? o.O
omg, man jāiegūst cita iesauka.
From:[info]seila
Date:March 10th, 2011 - 03:28 pm
(Link)
Nu...Nesatraucies tik ļoti mani par Vivu sauc tikai cilvēki no ārvalstīm )))
From:[info]scelenty
Date:March 12th, 2011 - 11:09 am
(Link)
vai tas nav autortiesiibu paarkaapums? :D
From:[info]seila
Date:March 12th, 2011 - 11:41 pm
(Link)
Nope :D:D:D