scubareska ([info]scubareska) wrote on January 29th, 2011 at 10:05 pm
kas ir mana teritorija - kas ir manas saknes? es vareetu iet visur un tas ir par daudz. man nekad nebuus vietas, it kaa man pietruuktu praata.
vieniigi, tad kad esmu paaraak dzilji, lai ievilktu naakamo elpu, pasaulei vajag mani iegruust mazliet veel dziljaak shkjietamaa bezdibenii, lai peec tam man pasniegtu roku. man pashai nekas nebuus pat jaadara, es zinu ka taa roka tiks pasniegta un man bez shaubaam jaaguust kaada maaciiba, jo tas ir mans apzinjas labirints apaudzeets ar smalkaam megjiineem.
es vienmeer pieprasu uzmaniibu, tiiri neapzinaati. kad to sanjemu, tad nezinu ko izdariit. cik briinishkjiigi beernishkgjiigi.
es nekam neticu, es noliedzu, man nav nekaa sveeta, arii tajaa dienaa, kad atnaaks anubiss un apeediis sauli. vinjsh buus muus beidzot atradis. paarmjneemis muusu miesas un pat augstaakos praatus.. vinjsh teiks taa uz muuzhiigiem laikiem. peec tam kaads buus varonis, kaads ar asu meeli. vinjsh atdos sauli, lai beidzot mees vareetu kaadu dievinaat ar prieciigaam muteem. peec tam mums buus ljoti labi. bet man joprojaam buus tie pashi ragi.



Photobucket
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.