nomods nav nekāds vārds
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, October 19th, 2012

    Time Event
    9:46a
    Kofī
    Mums te ir ļoti smalka uzparikte - kafijas mašīna, kas dod parastu kafiju un neparastu kafiju, kafiju ar pienu un kapučino, un latte, un espresso, un piena putas, un pašu nelabo, nē, to nē, bet nu smalka mašīna pēc vella. Pirms tam mums bija parasta manta - ieber kafiju filtrā (papīra!) un gaidi kafiju. Garšoja, nu, tā, nē, nu dzert varēja, nebija gluži tā, kā runā par amerikāņu policijas iecirkņu kafijām populārajā kultūrā. Jaunā mašīna tagad gan ir noriebusies. Esmu pārgājusi pie 'ieberam krūzē divas karotes maltās kafijas, uzlejam ūdeni un voila! biezumu kafija gatava'. Viens labums gan no visas šīs afēras ir - man vairs nav tik traki jācīnās ar kārdinājumu iegādāties līdzņemamo kafiju statoilā un narvesenā, un makdonaldā. Negribas vairs, pārdzēros latti.
    10:12a
    The Thirteenth Tale by Diane Setterfield
    Neraksturīgi ilgi lasīju vienu grāmatu. Un, kaut arī brīžiem prasījās iestarpināt kādu vieglāku lasāmvielu, tomēr lasīju tālāk. Kaut kas bikstīja un lika vien turpināt bez pārtraukumiem.
    Stāsts - Trīspadsmitais stāsts - ir par kādu rakstnieci, kas visu mūžu nevienam nav teikusi patiesību par savu dzīvi. Katru reizi, kad pie viņas, megapopulāras personas, atnāk kāds žurnālists un sāk iztaujāšanu, viņa savērpj kādu pasaciņu, kas sastāv no aizraujošiem notikumiem, klišejiskiem pavērsieniem, laimīgiem gadījumiem, princesēm uz zirņa, ansīšiem un grietiņām, pamātēm un patēviem - viņa melo. Melo virtuozi, ar prieku un izcilību, bet melo, iespējams, pat negribot. Tā nu pastāv daži desmiti atšķirīgu biogrāfiju, no kurām neviena nav patiesa. Mūža nogalē viņa gan izlemj, ka īstajam stāstam ir jātiek izstāstītam, un sameklē kādu biogrāfi, kam uzticēt savas dzīvesgrāmatas rakstīšanu.
    Un tad seko )

    << Previous Day 2012/10/19
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba