12:28pm 31/07/2008
  Hmm ... EGNs palaists. Jāgaida vērtējums no projekta vadības/izstrādes gala.
A tepat vēl joprojām cīnos ar mistisko sesijas kāršanos.
Atkal jau šausmīgi gara nedēļa pagadījusies.
Un vakar vilcienā redzēju pārlaimīgu, skaistu grūtnieci ar skaistām krūtīm.

Un šodien izlasītais raksts iekš Ilustrētās Zinātnes liek aizdomāties - nah es tos cementa un graudu maisus staipu, ja to praktiskāk būtu darīt sievietei?!

Ai ... galvā vaina ...
 
    Post
 
   
03:19pm 31/07/2008
  Es ar es ar ...
Ar lepni paceltu galvu un smagām pohām došos balsot pret. Nafig?
Dafig, lai šī referenduma iznākumu daži labi politiskie spēki nevarētu izmantot savā labā.
Viņi visi ir pakaļas, bet ja neļaus iestrādāties katrai valdībai, tad nepiekādiem rezultātiem netiksim. Padomājiet paši. Cik ilgs laiks no dienas, kad iestājies darbā pagāja līdz brīdim, kad reāli parādījās kvalitatīvi tava darba augļi? Tas pats ir arī ar valdību.
Nu kā tagad šitais viss balagāns ir riktīgi jaunajam politiskajam spēkam par labu. Un ja referendums dos tos rezultātus, kurus grib panākt par balsotāji, nepaies pāris mēneši, ka būs nākamais referendums kurā būs piedāvājums nomest esošos. Un tad jau aizies kā vāveres ritenī. Nu nebūs man nedz laika nedz vēlēšanās vienmēr skriet balsot par vai pret atkarībā no jautājuma. Man pilnīgi pietiek ar to 4 gadu starplaiku. Un tāpat paskatās kādi bija procentuālie rezultāti saeimas vēlēšanās un kas galu galā tagad ir pie šprices?

Katrs referendums atņem tiem pašiem pensionāriem iespēju dabūt kaut vai to pašu laķiku pie savas pensijas.

Ai ... vošim es balsošu pret. Lai tauta nekļūtu par ieroci politisko spēku karā par ieroci. Jo ne jau visi ir tik apzinīgi kā es. Ne visi apjēdz reālās iespējas un reālo situāciju. Nu nevar pensionāriem pielikt pie pensijas 100 Ls uz sitienu. Nu nevar viena gada laikā visus Latvijas ceļu noklāt ar jaunu asvaltu. Nu nav reāli valstij atmaksāt visiem studentiem 100% mācību maksu. Nav reāli tajā pat gadā skolotājiem paaugstināt algas līdz 500 uz rokas un nav reāli dakteriem paaugstināt algas līdz viņu vēlamajam.

Hau!
 
    Read 7 - Post