09:13am 20/12/2007
  Hmmm ... ja man neļauj gulēt es, laikam, palieku baisi nikns un neciešams. Agrāk tā nebija. Vecs un stulbs palieku.

Vienīgi baigi interesē, vai tā 25% atalgojuma pieauguma lieta attiecas arī uz mani???!!! Kaut kad gada sākumā tā vismaz solīja. Tagad ziņās dzirdēju, ka Godmaņis ar ko tādu esot teicis. Nē nu ja tā ir taisnība, tad mani ikmēneša ienākumi tad jau sasniegtu ļoti pat patīkamu ciparu.
 
    Read 2 - Post
 
   
10:31am 20/12/2007
  Stulbības nostrādāju. Vo tev neizgulētais miegs, kas iesēdies kaut kur dziļi dziļi paura iekšienē.  
    Post
 
   
01:10pm 20/12/2007
  Pļaķ kā pauris sāka sāpēt. Za to beidzot datu pārnes process aizgāja. A to jau domāju, ka galīgi smadzeni būtu atšālējis, ka neko sakarīgu vairs nevaru izdarīt.

Un ziemsvētki sāks.
Egles pilns mežs (a kā šito vārdu pareizi raksta?) a jēga ta? Mājās to vairs nav kur nolikt. Tur kur pagājšgad jolka durka stāvēja, tagad sīkajam gulta. Māju atkal pārkārtot? Kaut kā negribas. Citur jolku durku likt? Bīstami. Lielais mazais tak nagus nevarēs novaldīt, ta ka jolkai durkai jābūt vietā kur tā visu laiku ir redzes lokā. Nu lielajam mazajam tāda laba fiška - mamma vai tētis kaut ko aizliedza? Značit jādara tā lai senči neredz. Kā to izdarīt? Nu kamēr senči otrā istabā ir jaaiztaisa durvis uz to istabu un tad var strādāt nedarbus, jo senči tak cauri sienām neredz ko es te daru. Gudrnieks jau nu pa lielo. Nu ... kā lai kaut ko mājās paglābj no bērna netraumējot bērna psihi???
 
    Post