sarma-karma - [entries|archive|friends|userinfo]
sarma

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 19th, 2007|09:45 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
esmu lēna garā atmodusies no salīdzinoši jautrās nedēļas nogales. nav iemesla manām mokošajām galvas sāpēm - vakar vakarā tās nelūgtas ieradās un neatlaižas vēl joprojām.
Visbiežāk jau neizdotas pozitīvi atpusties 3 dienas pēc kārtas, bet šorīt no manas sāpoššas galvas spraucās ārā smaidi par plašo krievu dvēseli, par kristapiem, kuru dēļ nākamajā dienā sāp vēders no smiekliem, par romantisku vakaru zem zvaigžnotajām Cēsu debesīm esot dubļos līdz ceļiem. Vispār par tiem dubļiem - šādos brīžos atkal jāpriecājās par draugiem, kuri neskatoties uz mūsu brīdinājumiem, ka nav jēgas braukt un mēģināt izvilkt no dubļiem divas mašīnas, jo to ar vienkāršām cilvēku rokām nav iespējams izdarīt, nevēlas šādas atrunas dzirdēt un ierodas ar saukli - viss ir iespējams. nepaiet ne 2 stundas, kad arī varam pievienoties jautrajam ballīšpulciņam Pipariņu pirtī. Dubļainās mašīnas un izmirkušie zābaki tikai vairo atkalredzēšanās prieku. Strap citu, mans draugs Ivars ir ļoti lādzīgs draugs, jo ar rokām atnes man vīrieti un ieliek klēpī. Lūk tā vajag rūpēties.
Ai, ko es te ieslīgšu detaļās. Atcerējos pirms kāda laika Anetei K. doto solījumu par sīkākiem aprakstiem, jo pēc tam ir interesanti lasīt. cenšos. varbūt sanāks.
turpinu dzert kafiju, lai mazzinātu galvassāpes
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]marija_jekabs
Date:March 19th, 2007 - 05:51 pm
(Link)
no kafijas lielos daudzumos meedz paraadiities mazie reiboniishi, man taa vismaz liekas. nee, pag.! Paraadaas vinji tachu, vai ne?!
[User Picture]
From:[info]sarma
Date:March 20th, 2007 - 02:59 pm
(Link)
man ir reibonīši ja, bet noteikti ne no kafijas, nedēļas nogalēs to parasti lietoju ļoti maz. ja arī lietoju, tad tikai tāpēc, lai mazinātu galvas sāpes :(
[User Picture]
From:[info]likcepure
Date:March 19th, 2007 - 10:16 pm
(Link)
nav jau gluži kā agrāk.
[User Picture]
From:[info]sarma
Date:March 20th, 2007 - 02:59 pm
(Link)
esmu kļuvusi vienkāršāka un neesmu līdz ausīm stulbi ieķērusies...