Lielo pārmaiņu laiks - #23

About #23

Previous Entry #23May. 13th, 2022 @ 10:06 pm Next Entry
Mazajam izlīda ne tikai abi augšējie, bet nu jau ari ir izlīduši (vēl gan ne pilnā godībā, bet vismaz 1/3 ir laukā) arī nākamie augšējie zobi un pēc smaganām bez maz vai izskatās, ka līdīs vēl arī trešais pāris augšā kaut kad drīz.
To, ka sākumā izlien apakšā pirmais pāris un augšā izlien 2 pāri biju dzirdējusi, bet ne ka 3. Ceru, ka smaganas tā tikai izskatās, jo pēc informācijas, ko esmu lasījusi par zobiņu nākšanu, tomēr vajadzētu vispirms izlīst 2. pārim apakšā, nevis 3. augšā. Nu redzēs kā būs, es jau tā pat neko nevaru ietekmēt. Tik palīdzēt atvieglot. :)

Mazais arī jo dienas, jo lielāks rakaris paliek. Un tik ātrs... :D Visvairāk man no tā žēl - tie viņa zilumi. Gan jau ka man vairāk kā viņam sāp, bet tomēr...

Ak, jā, ĢĀ beidzot atzina, ka mazajam uz pieres tomēr laikam ir tā sauktais "portvīna pleķis". Dabūjām nosūtījumu un jūnija sākumā pat valsts apmaksātu pierakstu, par ko man bija pārsteigums, jo līdz šim visi citi izmeklējumi, kas mazajam bija jāveic, ja par valsts naudiņām, tad rindas bezdievīgas.
Current Mood: calm
Current Music: Aktuālais par karadarbību Ukrainā ar I.Rajevu
Tags:
(Leave a comment)
[User Picture Icon]
From:[info]methodrone
Date: May 14th, 2022 - 10:17 am
(Link)
Kaa atvieglojat zobinju naakshanu?
From:[info]saram
Date: June 3rd, 2022 - 10:43 pm
(Link)
Vēsi dārzeņi, kā piemēram kāds gurķis, visādas graužamās mantiņas (un nemantiņas - ļoti labi patīk plastmasas kartupeļu stampa, jo rokturis ērti lien mutē :D ) , tajā skaitā, tās, ko patur ledusskapī, lai ir vēsāks.
Esmu mēģinājusi arī smērītes, kā kamistad (ja pareizi atceros nosaukumu), bet tās diemžēl dižu efektu nedod, jo mazajam gribas nolaizīt no savām smaganām. :)

Bet principā, dodu grauzt augļus/dārzeņus, kas viņai šobrīd, nu jau ar sešiem zobiem būtu piemērots, smaganiņu masējošs, bet ne bīstams.

Esmu dzirdējusi, ka citi dod arī mango kauliņu, kuram vēl nedaudz mango virsū, zelēt, bet manam mazajam mango garša kaut kā šobrīd vēl neiet pie sirds. :(
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba