oi oi we are gonna praise The LORD
bananas piedziivojumi
Commenting To 
18th-Aug-2007 01:20 am
Miiljais Dievs! paldies Tev par sho briinishkjiigo laiku, ko Tu dod! Paldies ka vienkaarshi varu dziivot te, kur tu esi, ka tad kad luudzu tu atjauno savu klaatbuutni manaa dziivee. Dievs katra jauna diena kopaa ar tevi ir briinishkjiigaaka par ieprieksheejo. Jeezu Kristu es saku milziigu paldies par shiim divaam nedeeljaam nometnees. Paldies, ka Tu biji tik reaals.
Dievs es veelos dziivot pateiciibaa. Sveetais Gars piepildi mani no jauna un no jauna ar viizijaam, kur Tu mani suuti, lai es nenobaidos bet varu dziivot uzicoties pilniiibaa Tev!
Miiljais Dievs, tu redzi manu sirdi, Tu redzi manu dziivi, es izveelos dziivot tikai tev. Kungs es gribu dziivot un buut tikai tev.
Sveetais Dievs tu redzi manu dziivi un redzi to visu to aatrumu kaa lietas iet uz priekshu. un man skjiet, es veel neesmu paspeejusi aptvert vienu lietu un pateikties, kad tu jau ved mani pie naakamaas. Vai Dievs tu steidzies kaut kur? Jeezu es luudzu tikai peec maziem briitinjiem kopaa ar Tevi, ka es varu taa runaat ar Tevi, ka mana sirds ir vienkaarshi izlieta. Dievs es ilgojos peec pilniigas atklaatiibas. es ilgojos peec Tevis. es veelos tevi pieluugt par to, kas tu esi un kaads tu esi. es veelos lai es varu uz tevi nepaartraukti skatiities un koncentreeties.
Sveetais Dievs es luudzu peec taas sveetaas vietas, kur tu mani satiksi. es luudzos peec degosha kruuma, kursh nebeidz degt, peec sveetas zemes.es luudzu peec alas klintii, kur es piedziivotu tevi kaa maigu veeja puusmu. es luudzos, ka mums buutu slepenaa vieta kur satikties. es luudzu, sho lietu man neatnjem. Taas ir manas maajas, buut kopaa ar Tevi. manas maajas ir kad Tu esi man blakus un es to varu just un es varu runaat ar tevi.
Dievs cik daudzreiz es veelos starp kaut kaadaam darbiibaam vai pasaakumiem aiziet maajaas kaadu briidi, lai sakaarotu lietas pa vietaam. taa es luudzu kaut manas ilgas peec briizhiem ar tevi buutu kaa taas ilgas aiziet maajaas kaut uz briidi lai saprastu kas iisti notiek.
Sveetais Dievs, taa dziive, ko tu man esi devis, es neesmu to pelniijusi. Ar tevi es esmu vislaimiigaakais cilveeks pasaulee. Dievs tava miilestiiba ir neizsakama, taa sniedzas augstaak par debesiim, pat ja es uzlidotu ar lidmashiinu augstu augstu, tava miilestiiba aptvertu mani no visaam puseem.sveetais Dievs es tevi slaveeju par katru cilveeku roku, katru vinju pieskaarienu un smaidu vai apskaavienu, ko tu man esi devis shajaa laikaa. es redzu Dievs, tu mani miili. Es luudzu peec ticiibas, ka es speetu noticeet, ka tu mani miileet nebeigsi.
Labais Dievs, tu esi tieshaam labs. Tu mani nekad neesi atstaajis tukshaa, nekad bezceriibaa. Ceriibas Teevs!
Miiljais Kungs, tu redzi katru manu ieksheejo domu un sajuutu, es taas gan nevaru tagad aprakstiit un pati pat nesaprotu. Bet Dievs es luudzu saliec visu pa vietaam. Sveetais Dievs paldies ka Tu par mani domaa tik daudz, ka neviens nespeetu saskaitiit Tavu domu daudzumu.
Dievs es tagad iekriitu Tavaas rokaas. es esmu Tava! :) dod man drosmi dziivot Tavaa Sveetaa Gara speekaa!
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 7th 2024, 9:16 am GMT.