oi oi we are gonna praise The LORD
bananas piedziivojumi
Commenting To 
9th-Jul-2007 07:30 pm - es te kaut ko parakstiishu
man ir taada sajuuta, ka es veel nebraukshu nekur projaam no shejienes, bet pamazaam cilveeki jau saak atvadiities no manis. viena meitene jau atvadiijaas no manis pilniibaa, jo vinja tagad brauc uz S-Afrika un mees vairs nesatiksimies. naakamnedeelj veel aizbrauc vairaaki, taa kaa es neesmu vieniigaa kas braucu prom, taas atvadas tad arii sanaak jociigaakas. nevaru pateikt peedeejo vaardu vienmeer.hmm :)

es ilgojos peec mammiites, un man jau shkjiet, ka es mazliet atkal aizmirsu kaada vinja iisti ir. es shodien centos atcereeties kaadus vinjas izgaajienus.. kaut kaa nesanaaca atcereeties. tas noziimee tikai vienu, jaabrauc ir uz Latviju.
veel ko es domaaju, es domaaju, ka buus jociigi Latvijaa, jo man vienmeer gribeesies domaat un runaat par Hamburgu, bet nevienam neinteresees, taapeec ka taadi mees cilveecinji esam, mums ir gruuti klausiities par lietaam, kuras mees nekaadiigi nepaziistam. nu jaa.. bet augustaa aptuveni 20 brauks uz Riigu viens no koju biedriem ciemos, kursh ir no Kandaadas/Korejas. tas ir atkal interesanti. Veel daudzi saciija ka braukshot, viena novembrii, citi, kad siltaak atkal buus. he he:)
aa, es maaciibas jau pabeidzu. viss ir gandriiz nokaartots. man jaaskrien pakalj vienam profesoram, bet tas man nepatiik.
tad veel, latvijaa izskataas ka visi precaas peec draugiem lv. galeriju bildeem spriezhot, bet taa laikam nav tikai latvijas lieta, shkjiet visa pasaule precaas, daudz prieciigu dieninju, un daudz kuuku :)) he he.
ceru, ka Filipam un Lilitai buus arii daudz kuuku, ljoti gribeetos taadu lielu.. bet iespeejams tad vajadzeetu samazinaat cieminju skaitu, lai man sanaaktu taads lielaaks gabalinjsh. nu patiik man taas kuukas, ko dariit?
nu taa es te domaaju par latviju, kuukaam un mammiiti! :) forshi ne? lai jums arii jauka diena!
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 28th 2024, 11:13 am GMT.