oi oi we are gonna praise The LORD
bananas piedziivojumi
 
8th-Mar-2007 06:29 pm
bet ja nu jaastaasta nopietnaakas lietas, tad man iet tieshaam ljoti jauki! Man ir superiigs iedziivotaajs - Daniels no Kanaadas, tik tieshaam, shodien pavadiijaam forshu dienu, es,Katja un Daniels, apstaigaajaam apkaart visai pilseetai, izraadaas te ir moshejas, pat vairaakas. Uz vienas rakstiits, ka shodien ir taa diena, kad islams tiek daavinaats vaacijai..
man iet briinishkjiigi.
speeleeju gjitaaru un dziedu. Gaidu maajaas draugus un draudzenes no vinju briivdienaam. tuuliit ieshu uz jaunieshu vakaru, ko te sauc par jauno pieaugusho (young adults) grupu. tieshaam, nevaru sagaidiit! Miilu katru cilveeku! Katru briidi! Maacos luugt, man ljoti patiik luugt.. ljoti ljoti patiik luugt un visvairaak man patiik pateikties... hmm kaapeec latviski tas ir luugt Dievu, varbuut labaak pateikties Dievam, pateikt Dievu... nu nezinu, man patiik!
klusais laiks ar Dievu ieguust jaunu prieku un dziljumu, par to man prieks. tieshaam pateikties par ko ir bez skaita, ja es veeleetos to saskaitiit, tad man buuutu jaanokriit uz zemes un jaaasaka, es nevaru, es nevaru to saskaitiit, ko Dievs dara, taapeec vienkaarshi turpinu rakstiit graamatu!:)
nu ja
ilgojos peec Latvijas arii, tieshaam ar katru briidi vairaak! Man te arii patiik, un patiik dziivoties te ar katru dienu vairaak, bet es jau pat biezhi domaas dzirdu taas skanjas, kaa ir kad mamma naak maajaas un kad braalji, un viskaut kas.. un Ilze manaa istabaa arii pietruukst.
Ilziite arii, ak ja.. Viilande...
Comments 
8th-Mar-2007 08:14 pm
:))
zin kas ir pats smiekliigaakais, tu man vienu dienu iipashi raadiijies, redzeeju tevi visur...un vienai meitenei baltaa jacinjaa no mugurpuses gandriiz gribeejaas pieskriet klaat un samiiljot, labi, ka veel speeju savi nobremzeet....
smiekliigi va ne?!
12th-Mar-2007 01:31 pm
mana smiekliigaa Ilzhuliite!:) wiiiii
12th-Mar-2007 08:12 pm
jaa tieshi taa:))
13th-Mar-2007 01:24 pm
un at-kaar-tot!:)
This page was loaded May 5th 2024, 7:27 am GMT.