oi oi we are gonna praise The LORD
bananas piedziivojumi
Commenting To 
5th-Mar-2007 02:26 pm
sestdiena un sveetdiena bija vienas no jaukaakajaam dienaam, jo es vareeju pastaigaaties daudz un ilgi un ilgi un ilgi! Tas bija briinishkjiigi, lai gan man veel joporojaam pietruukst juura, bet sheit ir viena taada liela upe - Elbe, un sestdien mees savaacaamies dazhi cilveeki un aizbraucaam riktiigi taalu ar vilcienu un tad gaaajaam, gaajaam, gaajaam... es sajutos mazliet kaa Priekulee, kur ir daudz zaljas zaales un ganiibas... un tur bija aitas... taa bija jautraakaa dalja tajaa dienaa, jo te ir MILZIIGAS aitas, un taa nu es vinjas dzenaaju un skreeju pakalj, (jaa no saakuma es baidiijos no vinjaam, bet tad, kad ieraudziiju, ka vinjas vairaak baidaas no manis, tad es saaku skriet kaa traka).. ha ha ha.. taa bija ljoti lustiiga diena. saulriets bija skaists!
un vakar peec dievkalpojuma gaajaam staigaat, sanaaca kaadi 15, kas mees tur bijaam, gaajaam un gaajaam, pa smilshaino krastu... un tur ir taadas briinishkjiigas maajas, un vinjas kalnaa sabuuveetas (liidziigi kaa tad, kad tu Ilziit biji, tikai daudz vairaak visaadu mazo trepiishu un tieshaam), saulains, pavasaris, uuudens, un lieli kugji.. tas ir briinishkjiigi!
man sheit ir ljoti daudz miilju cilveeku, es domaaaju, kaa es peec tam to caurumu salaapiishu starp Latviju un shejieni!:) bet tagad es esmu ljoti laimiiga!

shoriit atkal notika Dieva briinumi.. un kaa man patiik luugt, tieshaam, cilveeki luudziet un luudziet konkreetas luugshanas, Dievs ir uzticams!:) shoriit Meganai (nu vienai meitenei..) bija jaaiet uz aarlietu departamentu, lai pagarinaatu savu uztureeshanaas atljauju Vaacijaa, un mees gaajaam luugt par vinju, un tas bija AMAZING! tik tieshaam, mees luudzaam, lai tas notiktu aatri, un vinja jau peec 15 minuuteem bija aaraa, mees luudzaam, lai vinjai buutu pareizaa fotograafija, un vinjai nemaz nevajadzeeja nest pashai savu, jo ofisaa jau bija, mees luudzaam, lai vinja vareetu pagarinaat uz ilgaaku laiku, vinjai pagarinaaja atljauju uz 2 gadiem! :) tas ir briinishkjiigi. Forever God is faithful, Forever God is good!:)
HIs love endures for ever!
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 5th 2024, 2:44 am GMT.