oi oi we are gonna praise The LORD
bananas piedziivojumi
 
27th-Nov-2006 03:03 pm
un tagad par to kaa tad man pa iistam gaaja shajaa nedeeljas nogalee!
ceturtdien tieshaam bija superiigs young adults evening.. peec tam bija ljoti labas sarunas ar cilveekiem... un vienmeer peec ceutrdienaam esmu taa kaa mazliet atjaunota.. atjaunota taa, ka saprotu visu daudz skaidraak un apzinos kaapeec esmu sheit! Un man ir taads prieks par Marnhe.. Dienvidafikas meiteni.. jo vinja ir mana iespeeja kaadu miileet.. un vinjai miilestiiba ir daudz vajadziiga! vinja ir superiiga... tik tieshaam.. bet ljoti gara, kaa jau man vienmeer notiek, man vienkaarshi patiik gari cilveeki!
piektdien bija superiiga jo uzsaakaam ar veel divaam meiteneem Life transformation group! un tas ir kaut kas superiigs! tieshi tas kas vajadziigs katram kristietim, ja vinjam ir ljoti vajadziigs Dievs un ja vinjsh grib augt izpratnee par Dievu un mainiities raksturaa!
sestdiena bija paarsteigums.. jo Eriks bija Hamburgaa, un veel paarsteidziigaak bija tas, ka es satiku atkal Jani! es nebiju vinju satikusi kaadus 4 gadus, taa es izreekjinaaju! amaizing! tas bija satraukumaini bet ljoti forshi!
sveetdiena bija superiiga, jo vareeju buut bazniicaa.. es nevaru izteikt kaa man tur patiik. vinjiem sveetais vakareediens laikam ir peedeejaa meenesha sveetdienaa, tas arii ir interesanti! bet lieliski.. tik lieliski!
un sveetdienas vakaraa peec bazniicas (jo vienmeer peec bazniicas ir vakars) aizgaaju uz Muzikraum un daudz speeleeju klavieres un dziedaaju....wiii.. taa nodziedaajos, ka biju paargurusi peec tam! tas ir lieliski, ka var buut taada muzikraum!
This page was loaded May 12th 2024, 1:28 am GMT.