oi oi we are gonna praise The LORD
bananas piedziivojumi
 
24th-Oct-2006 02:03 pm
hallo, jauns updateits.
shodien man ir nervukriize bet taa vairaak vai mazaak man iet ljoti labi.
universitaate ir viens liels nesaprashanu kopums, viss ir vaaciski un vakar es gandriiz aizmigu maakslas didaktikas lekcijaa. ha ha. tas bija diezgan jautri, vismaz tagad atceroties.
man ir superiigaakie koju biedri un pashai sava istaba (vai es jau to nestaastiju)?
man patiik apkaartne, man patiik pilseeta, bet ljoti gruuti, kad taas formularitaates pasham jaakaarto. vairaak vai mazaak stresiigi.
ah jaa, biju uz Internacionaalo baptistu draudzi sveetdien, celjsh uz turieni bija iists sveetcejoljums, jo to vietu ir tik neiespeejami atrast. bet tomeer atradas, paldies Dievam. un shodien universitaatee satiku dazhus cilveekus no draudzes un tad vinji man pastaastiija vieglaakus celjus kaa tur nokljuut. bez tam es shodien pirmo reizi runaaju ar cilveeku kuram ir tik melna aadas kraasa, un visjociigaakais ir tas, ka es to pamaniiju tikai peec muusu sarunas, ka vinjsh ir ljoti tumshsh. tabitinj, tev patiktu.
Hamburgaa paardod MILZIIGAS kaneeljmaiziites, taa kaa visiem kaneeljmiiljotaajiem tas patiktos ikuraatiigi.
ah pagaajusho sestdien Eriks bija atbraucis pie manis ciemos uz Hamburgu, un tas bija pavisam jauki, kaut kas iekshaa saluuza un beidzot es atjeedzos, ka esmu projaam no maajaam un cilveekiem, ar kuriem man ir tik dziljas attieciibas, Eriks man atgaadinaaja par to, ka arii taadas attieciibas var buut, un tad bija labi atkal izraudaaties.
nu kaa jums shkjiet, vai es te visu laiku raudu? nu nav jau tik traki. parasti nervi vienkaarshi neiztur, kad ir tik liels spiediens no visaam puseem. bet esmu laimiiga taapat. I´ve got a joy, joy, joy, joy down in my heart, and nothing can destroy it.
ok, nu pagaidaam, tschusss
Comments 
24th-Oct-2006 07:17 pm
Tev man buus jaasuuta bildiites,Santinj :) un kaneeljmaiziites :)
25th-Oct-2006 01:53 pm
es zinaaju, ka tev kaneeljmaiziites iekritiis aciis
25th-Oct-2006 10:54 am
oh jaa! YAYAYA arii grib kaneelmaiziites!
25th-Oct-2006 01:52 pm
ok taatad divas kaneeljmaiziizes! vai ir veel kaads gribeetaajs?
This page was loaded Jun 16th 2024, 6:29 pm GMT.