oi oi we are gonna praise The LORD
bananas piedziivojumi
Commenting To 
2nd-Feb-2006 09:41 am
:) man tomeer bija tad jaapaliek pa nakti, un ir beigusies mana dziivoshanaas Loidu maajaa. vakar bija taada jociiga sajuuta. Mums bija burviiga saruna ar Eleinu, es lidoju maajup aiz prieka, aiz superiigas sajuutas - Eleina ir superiigs cilveeks!
peec tam devos uz darba parrunaam vienaa apgjeerbu veikalaa.. un shkjiet es vinjai patiku, bet es vairs nezinu vai gribu to darbu, jo liekas, ka tad man arii var piemesties laika truukums un pats trakaakais, ka es atrautos no cilveekiem, atrautos no draudzes un ja nu arii no Dieva, jo man nebuutu laika sarunaam ar Vinju!?
peec tam pie Becky, izrunaajaamies tik daudz, izstudeejaam, un noskatiijaamies kaadu videoseminaaru par lauliibu un sievietes lomu tajaa.. un tad es sajutos ljoti skumji. man bija jau laiks iet uz darbinju un man bija taa, ka jutos, ka visas sapnju pilis ir sabrukushas.. ja nu nemaz nav taada lauliiba, kur viens otru miil??? es biju paargurusi, un bija ljoti gruuti buut pateiciigai par visu paareejo labo, kas ir ap mani. un taaa nu tas bija! manai maaminjai vakar bija vaardadiena!:) tas arii ir jauki. shodien Viesiitim dzimshanas diena - sveicam!:)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Jun 2nd 2024, 3:36 pm GMT.