oi oi we are gonna praise The LORD
bananas piedziivojumi
 
7th-Dec-2005 06:09 pm
laime laimes galaa! esmu ljoti laimiiga!
gribiet vai nee pastaastiishu, lai pashai nekad, nekad neaizmirstos!
1. man bija gruuti attieciibaas ar maaminju, bet kad Dievam luudzu, lai Vinjsh mani atbriivo no visiem aizvainojumiem un visaam dusmaam, Vinjsh bija uzticams un to izdariija. Mana attieksme pret maaminju ir izmainiijusies, un man vairs nav jaadusmojaas, un pats jociigaakais, ka naakamajaa dienaa peec shiis luugshanas mees runaajaam ar mammu un es vinjai atkal staastiiju kaadas lietas un vinja mani iedroshinaaja, ko es nemaz nebiju gaidiijusi. Dievs miil manu mammu un miil mani!
2. Man sanaaca ljoti nopietnas domas un leemuma pienjemshana attieciibaa uz kaadaam lietaam saistiitaam ar manu teeti... tas bija ljoti gruuti... es izveeleejos uznjemties atbildiibu... un Dievs mani stiprinaaja, tas tieshaam bija tik liidziigi, kaa Aabrahamam un Iizakam, jo taa bija krietna paarbaude. Paldies Debesu Teet!:)
3. es ilgi luudzu un cereeju, ka man atkal buus labaaakas attieciibas ar maniem draugiem... un taas atkal ir kljuvushas skaistaakas, dziljaakas un atklaataakas!:)
4. es varu buut Dieva paliigs un vakar mani vienkaarshi tas patiikami satrieca, jo Dievs savu darbu izdariija uzticami, Vinjsh izdariija vairaak kaa es cereeju... viena mana kursa biedrene ir saakusi savu celju pretii Debesiim!:) esmu paarsteigta, kaa muljkjiiga izraade, kurai nebija nekaadas pamatdomas vareeja kljuut par tik speeciigu instrumentu, lai es priekaa par to staastiitu cilveekiem savaa kursaa un vinja izveeleetos atnaakt... vinja veelas vienmeer buut Metro!:)
5. Muusu Viilandes draudziite ir kljuvusi tik tuva un miiljaaka savaa starpaa... es ilgi Dievam par to luudzu, es zinu, ka daudzi par to luudza un tas notiek, esmu tik laimiiga buut tur, kur Dievs darbojas tik atklaati, uzklausa luugshanas, atbild uz taam... miiljais maasu pulcinjsh un jaunieshi ir satuvinaajushies, un tagad es ne tikai zinu savas draudziites cilveeku vaardus, es zinu to, kas ir vinju sirdiis... tas ir tik skaisti!

gan jau ir veel kaut kas ko Dievs dara manaa dziivee... ak jaa, arii manas finansu lietas ir Vinja rokaas un Vinjsh mani tur rokaas visaas manas dziives jomaas, katru dienu ir kaada lieciiba, atkal ir tik jauki! nevaru sagaidiit riitdienu! nevaru sagaidiit piektdienu! esmu laimiiga, jo man ir attieciibas ar dzīvu Dievu, esmu laimiiga, jo Vinjsh mani sauc par savu beernu! esmu laimiiga, jo citaadaak nemaz nevar buut!


skaistaakais ko var sanjemt Ziemassveetkos ir Dieva klaatbuutne!:)
Comments 
7th-Dec-2005 07:22 pm
:)wiiiiiiiiiii:) vienkaarshi skaisti!:)
8th-Dec-2005 09:25 am
man preix par tevi=)))))))
tieshaam no visas visas sirds
This page was loaded Jun 17th 2024, 12:38 pm GMT.