nesaprotami
ļoti ātrs atskats par to kā man ir gājis (5 gadi apmēram) 
2nd-Jan-2022 02:38 pm
Strādāju priekš Latvijas TV pusgadu un uz mani tur bļāva tā kā uz mazu bērnu, dzīve ir viena un tādu darbu man nevajag.
Manā dzīvē uzradās servisa suņi un kamēr strādāju TV, trenēju suni kļut par pavadoni.
Tad sapratu, ka šādu darbu ļoti'loti gribu, bet Latvijā ar neko tādu nevar nopelnīt. Kaut kas jādomā, nezinu.
Aizbraucam uz Somiju, tur strādājam ar govīm un vēl daudz suņiem. Man patīk suņi. un govis arī....
Bet saimnieks nebija tas pats labākais, braucam atpakaļ uz LV, bet A. uz Spāniju, ilgi negribam palikt šķirti, ko nu, ko nu lai dara. Varbūt ar suņiem neko never izdarīt, bet gribas dzīvot kur silti un forši, braucam uz Portugāli, tur mēnesi nodzīvojam Lisboa un tad mēnesi esam house sitters majā ar 11 kaķiem, 20 pīlēm, 15 vistām, 3 suņiem un vienu ēzeli. varbūt bija vēl kas...
Bet nauda iet uz baigām un par šo darbu nemaksā, bet ir nežēlīgi skaisti lasīt grāmatu uz vecas mājas mūra sienas un februārī sauļoties....
Nu neko, tomēr gribu strādāt ar suņiem. Aizsūtu pieteikumus uz Uk suņiem pavadoņiem, jo tur maksā par šo darbu, ne daudz, bet izdzīvot var.
Braucam uz UK, lai pirms Brexit ielīstu atpakaļ....dzīvojam pie māsas, protams, mani darbā pie pavadoņiem nepieņem, jo nu kurš ņems kkādu tur imigrantu bez UK pieredzes.
Meklēju vienalga kādu darbu ar suņiem, pieņem mani darbā viens jauns džeks kam ir small bizness ar suņu day care. Pārceļamies tuvāk darbam, izpētam apkārtni ar foršiem braucieniem gar Temzu. Suņu day care nostrādāju 2.5 gadus un iegūstu tik nenormāli daudz pieredzes, ka nu tikai. Sāku no apakšas līdz beigās biju otrais cilvēks visā firmā un pandēmijas gadā bizness izauga pa 200%, vadīju kucēnu, junioru nodarbības - droši vien kādus 500 suņus izlaidu sev cauri ar visādiem dīvainiem cilvēkiem un arī sāku vadīt privātnodarbības, pluss tam visam mācoties un studējot par suņiem un pa ceļam vēl joprojām piesakoties darbam ar suņiem asistentiem. Man darbs ļoti patika, bija forši, bet es ierados atpakaļ iekš UK lai strādātu ar suņiem asistentiem.
2021. 15 novembrī sāku strādāt par advanced triner for assitance dogs.
Nu vopšem, ja kko gribas ir jādara....
Comments 
2nd-Jan-2022 05:28 pm
Atbalstu suņus. $gang$
2nd-Jan-2022 07:22 pm
Iedvesmojošs stāsts
This page was loaded Apr 30th 2024, 6:55 pm GMT.