nesaprotami
zin, kad uznāk dusmas 
15th-May-2018 02:40 pm
bļa, tikko noskatījos Aizliegto Paņēmienu par darba algām Latvijā tirzniecības sektorā, par pilnu darba slodzi 160h mēnesī vari saņemt 350eiro, aaaaarrrrggghhhhh, cik man pretīgi palika, cik skumji un riebīgi, kamēr citās valastīs pat ar kasiera darbu var normāli dzīvot, tad šeit LV Tu Rīgā pat īri nevari nomaksāt......
pluss, tā jau nav pusslodze, bet katru dienu mauc 11h.

pieteicos darbam Skotijā, filmēt, gan jau ka nepieņems, jo mēs esam 2in1, turklāt tā ļoti nenopietni uzrakstīju pieteikumu.
tur uz kopējā fona alga nav liela, taču par 10 nedēļām var nopelnīt 3500 tugrikus, plus ēšana un dzīvošana it kā ir apmaksāta.
Comments 
15th-May-2018 04:29 pm
ar pensijām ir vēl trakāk. es ar savu puslegit pusnelegit strādāšanu esmu sapelnījis 15 štukas priekš pensijas. uz šodienu. līdz pensijai vēl kā līdz mēnesim. enīvei - ja es tagad ietu pensijā, es saņemtu 34 eur mēnesī. kā man ir jāraujas vai kam jāziepējas, lai tiktu labā robā ar ofic nodokļiem, kas man ļautu sapelnīt normālai pensijai vecumdienās? un kas garantē, ka atkal kaut kas nepamainīsies valsts iekārtā un pensijai atliktā naudiņa no aldziņas neaizies pa burbuli? ja es savu sapelnīto pensiju gribētu izņemt kā vienreizēju maksājumu? un ja nu jau tagad? ja man ārsts būtu pateicis - tev arlicis dzīvot 2 gadi. sūdu man izmaksātu.

lai tev veicas ar filmēšanu. atcerējos, ka jāpiesakās kaut kādos vietējos kastinga kantoros.
15th-May-2018 08:36 pm
P.S. aizgāju no pārdevēja darba ar algu 500+ (atkarībā no ietirgotā) bet tā nebija samaksa tikai par pārdevēja darbu, kā bija elkōrā. es nodarbojos arī ar visu pārējo - preču pieņemšanu, garantijām, mājas lapas uzturēšanu, pieslēdzās soctīkli. par visu materiālā atbildība. katrā inventarizācijā mīnusi, man tas piegriezās, jo vairāk maksāt neviens netaisījās. vidēji 700 eur nav maza alga, bet par to uzkāršanos darbā un aizmiršanu par savu paša dzīvi - lolnauvcerc. priekš dzīves Rīgā tāpat nepietika visam interesējošam, ko Rīga piedāvā. tāpat, arī ar visu taupīšanos un neregulāru patusēšanu (pēc jobanas darba dienas, kas beidzas 3-4 stundas pēc darba laika, par ko papildus nepiemaksā). tā ka - ja dzīvot bez naudas, tad vismaz darot to, kas man patīk.
16th-May-2018 01:31 pm
āmen, man tagad laikam ar katru dienu vairāk iepatīkas koncepts, strādāt tik daudz lai var iztikt, lai ir brīvība un savs laiks,kurā darīt to ,kas patīk. Un man ir palaimējies, ka manas intereses nemaksā neko vai tikai bišķīt.

Bet Latvijā ja par pilnu slodzi saņem 350, tad nekāda pusslodze neder, jo vienkārši nevar izdzīvot.
UK kamēr studēju strādāju pusslodzi kafejnīcā, pietika i īrei, i izklaidēm manos apjomos, šeit, šeit......nu atkal uznāk dusmas.
Es tagad nestrādāju veikalā, taču ja gribētu savas dzīves filozofiju pielietot šeit - pēc iespējas vairāk brīva laika no kkāda darba, es to nevarētu izdarīt.
Tie cilvēki kas strādā maksimās un rimi ir varoņi, bet īpašnieki mūsdienu vergturi
This page was loaded Apr 17th 2024, 2:35 am GMT.