Body connection camp

« previous entry | next entry »
Jun. 2nd, 2022 | 08:55 am

Ir pagājis pirmais treniņu mēnesis. Esmu izlaidusi kādas pāris dienas, nezaudējot nevienu punktu. Jā, pēc pirmās nedēļas tika ieviesta punktu sistēma. Punkti tiek piešķirti pēc katra treniņa piecās kategorijās — spēks, ātrums, līdzsvars, izturība, lokanība. Ja treniņi tiek kavēti 3 dienas, tiek zaudēts viens punkts visās kategorijās. Vēl mums ir izaicinājumi, kurus pieņemot ir iespēja nopelnīt papildus punktus. Un tas viss strādā! Strādā arī Gordona motivējošie izsaucieni — Big push! Big power up! I can see you! Don’t compromise yourself! You only cheat yourself! Don’t give up on yourself! This is working through difficulty! If the train stops, it’s very hard to start again. So whatever you do keep on moving.

Un to es arī daru. Pamazām mācos nepadoties, pamanīt un apturēt vēlmi šļenkot, žēlot sevi (“es šito nevaru”). Man ir gribējies pasūtīt Gordonu labi tālu, jo īpaši tad, kad viņš man piedāvāja paņemt kameru, jo varbūt es gribot pafotografēju ne tikai skatīties kā citi vingro. Es tajā dienā nevarēju izdarīt neko un no sirds ienīdu planku. Un atspiedienus. Un visas tās karāšanās zaros ala pievilkšanās.

Pirmais izlauziens bija apsēšanās lotosa pozā, un tas notika galvā. Sāku just pārmaiņas arī serdē, tā ir tāda kā stingrāka un taisnāka. Planku gan joprojām ienīstu. Bet ok, arī grampiķis drīkst braukt manā vilcienā, bet es nelaidīšu viņu pie stopkrāna!

Link | piebilst | Add to Memories


Comments {2}

(no subject)

from: [info]marina_
date: Jun. 2nd, 2022 - 06:19 pm
Link

forši. es vispār nesaprotu, kā tu īsti dzīvo:) jūs tur esat pārvākušies uz dzīvi? un paralēli strādājat? es arī nedaudz sapnoju par dinamiskajiem treniņiem, bet kaut kā nespēju iekļaut šo patīkamo izdzīšanu, kad man ir sajūta jau, ka mani izdzen darbs un mācības.

Atbildēt | Thread


bettyboob

(no subject)

from: [info]san
date: Jun. 3rd, 2022 - 01:06 pm
Link

mēs esam atpakaļ meža mājā Lauziņās, pārvācāmies uz šejieni sākoties pandēmijai, darbs attālināti. šī būs jau trešā vasara. otro ziemu daļēji pārlaidām Zviedrijā, jo tur ir vairāk ziemas, kā arī šeit diezgan traki jāņemas ar kurināšanu un pārējām izdzīvošanas lietām. mums tā māja ir off grid, no mašīnas jāiet 1.8km pa taku, elektrības pieslēguma nav, ūdens akā. ā, un ceļi ziemā ir diezgan neizbraucami, atšķirībā no Zviedrijas :)
ar treniņiem ir jocīgi, no vienas puses, piekūstu papildus, bet arī uzlādējos un tie palīdz koncentrēties, līdz ar to darbi labāk daras.

Atbildēt | Parent