Suņu gads

« previous entry | next entry »
Jan. 1st, 2018 | 05:05 pm

Ikgadējais Jaungada pasākums pie [info]pasholti bija ļoti jauks. Es biju uzcepusi miljonu eklēru, un tas man bija aizņēmis aptuveni visu dienu (kopā ar nesanākšanām un glābšanas darbiem), tāpēc pret vakaru biju diezgan sagurusi. Kolīdz apsēdos uz dīvāna, man klēpī ieleca viens suns, otrs apgūlās blakus. Man bija nospalvota kleita, uzplēstas zeķbikses un es biju pilnībā apmierināta ar visu.
Tā ērti iekārtojusies, nodomāju, ka 2017.g. jau bija mans īstenais suņa gads.
Gada sākumā iestājāmies suņu sporta klubā un sākām braukt uz treniņiem un sacensībām. Iepazinos ar brīnišķīgiem suņiem un viņu foršajiem saimniekiem. Man šajā tusiņā visvairāk patīk tas, ka cilvēkus vieno kopīgā lieta un pārējam (profesija, vecums, izskats utt) nav nozīmes. Kopā ar suņiem bijām sacensībās Baltkrievijā, Saaremā, Lietuvā - pie kam tādās vietās, kur tāpat vien nekad neiemaldītos. Piemēram, Minskas piepilsētā, kur joprojām izskatās kā padomju savienībā.
Tad vēl man ir jauns talants - es māku attēlot suņus! Tas ir tā, ka es parādu vai atskaņoju kādu konkrētu suni, un tad var minēt kurš tas ir. Vakardienas pasākumā bija viktorīna, kurā es uzzināju kā sauc šo manu jauno talantu - tā, izrādās, ir onomatopoeja - dzīvnieku skaņu attēlošana.
Ak jā, un mans iedomu sapņu darbs ir Old Friends Senior dogs Sanctuary - vecu sunīšu māja, kur par viņiem rūpējas un kurai ir labākā FB lapa pasaulē. Iedomu tāpēc, ka tā atrodas ellē ratā Nešvilā, Tenesijas štatā.
Tāds lūk, suņu gads. Droši sauciet mani par Suņu Santu, es šo vārdu nesīšu ar prieku!

Link | piebilst | Add to Memories


Comments {0}