rausitis [userpic]

krokodila asaras

January 12th, 2005 (10:45 am)
current mood: revolucionaars

ES: you have eyes but you won't see



jaa... es zinu, ka cilveki , kas mani nepazist, doma, ka esmu iedomiga kuce... tas ta arii ir.
Bet tas tachu ir fakts, ka aukstie, bezjutigie cilveki isteniba ir loti ievainojami un trausli beerni, vinju vienkarshi kaads ir tik loti saapinajis, ka durtinjas uz sirdi ir cieshi jo cieshi aizvertas.

I guess I need a psychoanalysist..
I will die with cancer, but somehow - I D O N O T C A R E ANYMORE

Comments

Posted by: prox ([info]prox)
Posted at: January 12th, 2005, 01:47 pm

uh, jā. ir man gadījies pieredzēt ko līdzīgu.
domāju, ka neviena no jums negribēja būt "zaudētāja" un "zaudējāt" abas. lepnums un paštaisnums nerisina konfliktus, tik rada jaunus.
ai, enīvej - par aukstajiem cilvēkiem - piekrītu, tev ir pilnīga taisnība.

Posted by: rausitis ([info]samsara)
Posted at: January 13th, 2005, 02:10 pm

shi ir ieguvumu un zaudejumu pasaule, dziviibas un naaves pasaule.... man vienkarshi ir piegriezies ... un kad es beidzot saaku teikt, ko domaju, ir taa ka labaak butu pakluseejusi, vai ne.!?. nez nez.. cilveku attiecibas ir fenomens, par ko ir neiespejami spriest objektivi... var jau diskutet bezgaligi, raudat un nozhelot..

Posted by: prox ([info]prox)
Posted at: January 13th, 2005, 02:17 pm

es arī tādās situācijās nezinu ko darīt - teikt un nožēlot vai neteikt un nožēlot. bieži cilvēki melo sev un citiem, sacīdami, ka labāk grib dzirdēt rūgto patiesību. bet tad, kad viņi to izdzird, tās teicējam nereti nākas nožēlot.
nē, man šķiet, ka cilvēki labāk mīl melus.
bet visu jau tāpat mūžīgi pie sevis nepaturēsi. kādreiz tas nāks laukā.
cilvēku attiecības ir iracionālas, tajās nav nekādas loģikas. varbūt tieši tur ir cilvēcīgo attiecību skaistums [no kura dažkārt tik ļoti gribas atpūsties]...

Posted by: rausitis ([info]samsara)
Posted at: January 13th, 2005, 02:23 pm

ja, ja :) tu mani bikinj saac saprast!
ir taa, ka es vinju vel aizvien miilu.
Un ja runajam atklaati, tad tieshi striidos mes progreseejam. Nafig dzivot saulainu miermiiliiga lopinja dziivi!? Stresi liek tev mainiities, domat par savam ipashibam, velmem, speejam... es laikam esmu cilveeks, kuru no purva var izvilkt tikai ar shadiem nezheligiem karinjiem, un apvainojumiem, jo ta nu tas ir .. stridos dzimst patiesiiba, viss , kas ir noriits, apsleepts, ignoreets, aprakts zemapzinjaa, nu reiz ierauga dienas gaismu un tas ir skaisti... galvenais neiecikleeties uz to ,ka tas otrais ir tas sliktais, jo vinjsh mani nosauca par mauku. ... nespeju iedomaties, ka kaads pienaktu pie Budas un teiktu: " tu esi cuuka.. hi hi ...

Posted by: snu ([info]snu)
Posted at: January 12th, 2005, 09:22 pm

Ak nabaga aukstie cilvēki, dabūjuši pa sēžamo vietu, tagad atriebjas visai pasaulei, kretīniski skaisti!

Par strīdu - abas jūs duras, vai arī iemīlējušās sevi pārāk..

Posted by: rausitis ([info]samsara)
Posted at: January 13th, 2005, 02:06 pm

jaa jaa pilnigi piekritu, viss jau taa arii ir... un man ir skumji, ka zaudeju draudzeni. Patiesham. Bet vienigais realais fakts visa taja absurda ir tas, ka ... ja tevi 1reiz pasuta, tad atkal miil, tad pasuuta, tad miil, tad saka, ka tu neesi man nekad bijusi draudene, tad atkal, es tevi miilu, tad , ej dirst...... .... ir pagajis gads shadaa atmosfeeraa... un ... nu ir sadrupis viss kas vareeja buut... it ka jau man tas beko nemaxaatu , pec nedeljas salabt..... bet .. mes acimredzot esam parak lidzigas, nezinu... ja viens ir pieradis darit, tikai ta kaa grib, otram ir jabut flexible.. ehh ko nu!?

6 Read Comments reply