Oktobris 24., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:25
Atkal pavadīju brīvdienas, mēģinot norezervēt mini ceļojumu, sapratu, ka varbūt nav tas īstais laiks šobrīd - ja lēmums nāk tik grūti, tātad varbūt neesmu gatava nekur doties. Toties apsveru ideju doties 'interrailing' nākamgad vasarā. Interrail būtībā ir iespēja samaksāt noteiktu summu un pēc tam ceļot pa visu Eiropu ar vilcienu. Ir dažādas opcijas, atkarībā no dienu skaita un cik valstis vēlies apskatīt, bet ja es dotos, pirktu uzreiz visām valstīm un 30 dienām. Šobrīd ir Early Bird offer, kuru var izmantot 11 mēnešu laikā - aptuveni 500 eiro. Domāju, ka gan jau mēnesi brīvu no darba izdiedelētu. Jau galvā redzu kāds piedzīvojums tas varētu būt - varētu apciemot draugus Bulgārijā, beidzot satikt [info]colder Zviedrijā, pabūt Venēcijā, apciemot Transilvāniju, apskatīt King's Landing Horvātijā un ko tik vēl ne. Un būtu tik daudz ko rakstīt blogā. Šķiet, ir vērts paciesties. Varbūt Janvārī aizbraukšu uz mājām uz neilgu laiku, jo draudzenes bēbītis jau tik liels izaudzis, ka vēl jāķer brīži, kamēr tik mazs.

(3 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]colder_
Date:24. Oktobris 2016 - 11:56
(Link)
Es jau pati ljoti nevelos but nakamo vasaru atkal tajaa pashaa vietaa, tapec arii plaanojam kaut ko citu, bet dziivosim un redzeesim! es ari esmu apr to vilcienu domajusi, bet man tas skiet tik sausmigi drosi, neinteresnati (mana skatijuam, bet esmu ieteikusi citiem "gribu celot" tipaazhiem, jo ir dazhi pazinjas taa celojusi). Es gribetu,ka atkal varu doties stopet, bet esmu tik loti nogriezusies pret visu pasauli,ka tadam celojumam ar pashreizejam sajutam - neuzticos uz labu iznakumu. Vienu zinu gan, ka ja esmu shaja pasha situacija kaa shorbiid vai kaa pagajusha vasara, noteikti nepaliksu.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:24. Oktobris 2016 - 12:01
(Link)
Protams, kas zin kas un kā, un kamēr būsi Eiropā, tāpat varētu apciemot, hehe.
Haha, par drošumu nezinu, pati zini, ka es neesmu bijusi nekāds adventure ceļotājs, man vispār tā ceļošanas pieredze maza salīdzinot ar citiem. Es laikam neuzdrošinātos stopēt, jo nekad neesmu to darījusi un jo vecāka palieku, jo vairāk gribas sevi sargāt un neiekulties visādās sitācijās (ko es pievelku visādas nepatikšanas kā magnēts).
Man jau gribās iedomāties, ka arī ar vilcienu varētu būt piedzīvojums, bet es arī esmu saskatījusies visādas filmas, tapēc protams parastais - expectations versus reality variants, hahahah. Kā teici - dzīvosim, redzēsim.
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:24. Oktobris 2016 - 13:11
(Link)
ar vilcienu ir ari forsi. vienkarsi man tas ir citadak - jo drosak ir, jo mazak es kontaktejos ar apkartejiem, bet ar stopesanu man bija pilnigi cita aura ka celotajam, ka kontaktejos ar da jebkuru. man draudzenei draugs TIKAI celo ar vicieniem (zinemums ir vina lidojums no kanadas uz eiropu). vinu sajusmina eiropas vilcieni :D
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba