Jūnijs 30., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:09
Iemetīšu es te arī savus piecus centus par to Breksi. Domāju, ka man noveicās, ka uz to laiku biju Latvijā, jo varēju tā salīdzinoši vēsāk uz to visu noskatīties, esot Latvijā un līgojot nebija laika ne par ko cepties. Bija, protams, šoks, kad Jāņu rītā izvilkos no savas piejūras mājiņas un uzzināju no draugiem, ka nobalsojuši pret ES. Tiešām, tiešām negaidīju. Man liekas, neviens negaidīja.
Bija dusmas, bija bailes. Tā neskaidrība - kas notiks, kas ar ekonomiju, kas ar darbu, kas ar universitāti. Tad tikai lasi soc. mēdijos nez cik dienas kā cilvēki diršas un viens uz otru rāda ar pirkstiem un dzēš radiniekus no draugiem ārā utt. Nu i palasījos un nomierinājos. Es te pērties ne par ko netaisos, sēdēšu klusi maliņā un vērošu. Ja paliksim nedaudz nabadzīgāki, pārdzīvošu. Galvenais lai šitie lauķu ksenofobi neaiztiek, tas, šķiet ir vienīgais, kas uztrauc.
Tfu, tfum gandrīz 8 gadu laikā man nav bijusi neviena situācija, kad kāds būtu aizticis, par imigranti saukājis vai mājās sūtījis. Ceru, ka pamanīšos izvairīties no tādām situācijām.
Ja paliks pavisam slikti, vākšos prom. Kur? Nu gan jau izdomās. Ja jau vienreiz nomainīju valsti, varu to izdarīt vēlreiz. Nezinu vai man putni galvā, bet man ir pilnīgs miers.

(3 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]special_k
Date:30. Jūnijs 2016 - 23:39
(Link)
aj, jau astoņi gadi.. laiks skrien
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:1. Jūlijs 2016 - 15:10
(Link)
Man devini gadi jau sogad bus, un paspets dzivot 2 ar pus valstiis. Varbuut jau arii aizdosies, kas zina! Nejuutas, ka tu esi taads britoniskais, man skiet tev tiesi taa tava spaaniskaa puse .. bet nu dzivosi, redzesi :)

mani paarsteidza rezultaats arii.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:1. Jūlijs 2016 - 15:14
(Link)
Es tiesam neesmu ne tuvu britu mentalitatei, bet biju domajusi vel nedaudz seit padzivot, kamer universitate un ta. Tapat zinu, ka visu dzivi te nepaliksu. BET loti spaniska ari nejutos, haha.
Nezinu kur dzive aiznesis, kas to lai zin.
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba