Janvāris 21., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:17
Bet vai šī diena kādreiz beigsies, bļeģ?
Tā jau naudas nav, bet saņēmos šodien, izdomāju, ka jāatsvaidzina savi baisie mati, nopirku pelēki blondo matu krāsu. Priecīga atnācu mājās, samiksēju visu kā nākās un smērēju iekšā. Notirinājos pa istabu pusstundu ar niezošu galvu, tikai nevarēju saprast kapēc krāsa nesmird kā parasti, nu tur pēc amonjaka un kā vēl. Eju mazgāt, čamdu galus, priecājos cik spīdīgi blondi palikuši, grābju līdzi nākošo kondicionieri, leju rokā, kad pa visu roku izgāžas tas smirdīgais šķidrums. Pāris sekundes neizpratnes, kad saprotu, ka esmu sazieķējusi matos kondicionieri ar attīstītāju, nevis krāsu + attīstītāju. Kaut ko šitik stulbu laikam nekad neesmu izstrādājusi. Nē, no vienas puses forši, pasēdēju ar kondicionieri pusstundu, tikai šaubīgi kas ar to attīstītāju, vai nebūs nekāda skāde matiem?

(1 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]roskild
Date:22. Janvāris 2013 - 00:06
(Link)
haha, jā zinu šo. tipiski mani izgājieni. biju nopirkusi to matu krāsu kas tikai matu galiem ir - nu tās pārejas, whatever. nezinu kā nosaukt.
gribēju tādu vieglu rižo balinājumu. tā nu sasmērēju nevis tikai galos bet visiem pāri. lai nu ir kā ir. sēžu domāju, kaut kas tā kā nav, ne smaržas, ne tā niezošā sajūta. sāku lasīt vēlreiz visu un izrādās biju sajaukusi visu vietām. tā nu uz beigām pieliku klāt to pašu balinātāju :)
rezultāts man gan patika. neskatoties uz visu ķēpu ko sataisīju.
kā tev ar rezultātu tur?
es domāju, ka tev tur skāde nekāda nesanāks. viss jau ir labojams:)
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba