Septembris 13., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:44
Šodien esmu absolūti pārlaimīga, jo personīgi sasniegumi man priecē. Jūs varat smīkņāt cik gribat, bet es šodien lepojos ar to, ka esmu veikusi trīs dažādus telefona zvanus darba ietvaros. Varētu jau jautāt, kas tur tāds, kad trīs gadi aizvadīti Anglijā, un 90% cilvēku apkārt ir angļi, bet jums nav ne jausmas, kādas aiztures man ir uz zvanīšanu par darba lietām. Tapēc, ka darbs ir tik specifisks un manas zināšanas aptver tikai pavisam nelielu daļiņu, tapēc man allaž ir bijis bail, ka kāds man pajautās briesmīgu jautājumu uz kuru es nevarēšu atbildēt un izgāzīšos kā veca sēta, vai izpļurkstēšu kādu konfidenciālu informāciju, vai kādam kriminālu aprindu krāpniekam izstāstīšu lietas, kas viņam nav jāzin utt. Bet par laimi, vairāki zvani ir veikti un viss ir kārtībā. Viens zvans gan pierādīja, ka viss ko esmu darījusi pēdējā pusgada laikā ap vienu lietu, ir pilnīgi nepareizs, bet tas tā. Otrā zvana laikā man bija nedaudz slikti un nācās visu laiku aizturēt briesmīgas atraugas, bet trešajā es pamanījos (gan ne pārāk skaļi, tapēc ceru, ka neviens nepiefiksēja) pateikt "hello, this is SCAM (!!!) calling from bla bla bla" :D Visus zvanus pavadīja mana biešu sarkanā seja ar svilstošajiem vaigiem, kura nepārtrauca svilt aptuveni pusstundu pēc katra zvana, bet dienas beigās esmu lepna par padarīto.

Par citām tēmām runājot, Bens no darba sāk uzdot man dziļi personīgus jautājumus, pietam ļoti briesmīgos izteicienos, piemēram, vai uz Angliju mani atveda mīlas interese? Tieši tā, mīlas interese!!! Tā kā vecs onkulis, nu!

(4 piebilda | piebilst)

Comments:


From:[info]queen_b
Date:13. Septembris 2012 - 19:52
(Link)
galvenais, ka Tu jūties laimīga! ^^


btw - ne pa tēmu - kā var ielikt video šeit? mēģināju kā live journal un man nesanāk :(
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:13. Septembris 2012 - 20:06
(Link)
ciba ir veca un neatbalsta video. vari tikai ielikt linku.
From:[info]queen_b
Date:13. Septembris 2012 - 20:36
(Link)
bet tev tā smuki bija, ka bildi var redzēt no video :) es tā gribētu..
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:13. Septembris 2012 - 23:44
(Link)
ā, tur es mānos. es uztaisu skrīnšotu no paša video, saglabāju internetā (lietoju photobucket), tad taisu cibas ierakstu, ieliku pašu bildi un klikšķinot uz bildes, pievienoju linku uz īsto video. Tad it kā izskatās, ka ir video lapā, bet spiežot uz to, aizej uz jaunu lapu (youtube utml).
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba