Augusts 14., 2012


[info]hessin22:15
Iespējams, ka tu varētu gribēt, lai baziliks ir kuplāks, ar vairākām un lielākām lapām. Tādos gadījumos jākniebj nost visi topošie ziediņi un galotnes. +Ko līdz baziliks sāk ražot savus pavairošanās orgānus, tā tam samazinās garša un aromāts.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
master of procrastination - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba