Maijs 11., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:29
Mazliet sadzēros. Bet ir par ko. No 1. jūnija mani pieņem pastāvīgā darbā pa tiešo. Vairs nekādas aģentūras un mūžīgās neskaidrības. Ok, ir pārbaudes laiks uz 3 mēnešiem, bet es par to neuztraucos, es zinu ko es daru. Tikai tagad būs stulbais caurums ar naudām un jāmācās no jauna menedžēt savas finanases - algu maksās reizi mēnesī, ne nedēļā.

(8 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]roskild
Date:11. Maijs 2012 - 22:03
(Link)
apsveicu ļoti, ļoti. zinu, kā tas ir. un vismaz tāda stabilitāte tagad. un sākums jau tikai grūts būs, pēctam jau iemācīsies. visi taču iemācās. es arī ceru, ka man paveiksies. jo šajā darbā jūtos ļoti labi. un gribās patstāvību lielāku.
priecājos par tevi:)
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:11. Maijs 2012 - 22:12
(Link)
nav tā, ka būtu jāmācās, darbs jau pierasts, strādāju tur jau no jaunā gada, tikai visu laiku pagarināja kā aģentūras darbiniekus, bet šodien beidzot pateica, ka būsim permanentie ;) paldies, jā, tieši tā stabilitātes sajūta ir galvenais, kaut kādas domas no galvas prom, ir vairāk laika koncentrēties tam, ko tieši vēlos no dzīves.
[User Picture]
From:[info]roskild
Date:11. Maijs 2012 - 22:49
(Link)
es ar to iemācīšanos biju domājusi finanšu menedžēšanu :) laikam jāiemācās izteikties konkrētak. esmu te vientulībā baigi pieradusi visu darīt.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:11. Maijs 2012 - 22:54
(Link)
haha, mana vaina, kaut kā nesapratu laikam :)

nu būs jau ok, neesmu nekur pazudusi un nepazudīšu, vienkārši man viss bija izplānots pa nedēļām kā sakrāt naudu savām brīvdienām LV, bet tagad viss ir sajaukts, jo man būs trīs nedēļu tukšais periods, kad nebūs naudas, tad saņemšu veselu žūksni, bet būs jāatliek nākamā mēneša īrei, jo īre jāmaksā nedēļu pirms algas (tik stulbi), rēķiniem, turklāt vēl īsti nezinu cik maksās, cik izmaksās neizņemto atvaļinājumu no aģentūras un tā. bet būs labi!
From:[info]kim
Date:11. Maijs 2012 - 22:14
(Link)
Juhuuu, super! :)
Man liels prieks par tevi :))
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:11. Maijs 2012 - 22:32
(Link)
Pateicos, pateicos! :))
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:11. Maijs 2012 - 22:26
(Link)
Tad uz Londonu ni un ni?

Apsveicu ar pārmaiņām darbā!
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:11. Maijs 2012 - 22:32
(Link)
pagaidu pārbaudes līgums ir tieši līdz septembrim, kad draudziņš dodas uz Londonu, līdz tam laikam redzēs kur tie dzīves virpuļi mūs aiznesīs :) bet paldies!
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba