Maijs 10., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:42
Es atkal par šo tēmu, bet nu kaut kā sakritis laiks, ka liels vairums paziņu sadzemdējušas ap šo laiku. Un nu tik sociālie portāli plīst pušu no tām bilžu čupām. Un es šito nesaprotu - kā var likt simtiem bilžu ar nesen dzimušu bērniņu? Kā var vispār šādā laikā, kad bērniņš vēl vājš un sargājams, likt pa puspasauli bildes? Kas gribēs nāks apskatīsies, bet cik visādu skauģu un ļaunu cilvēku nav uz šīs pasaules, kuriem pilnas galvas ar negatīvām domām un ļauna vēlējumiem. Smejaties vai ne, bet es tādām lietām ticu. Un lai man piedod visas māmiņas, labi, bērniņš ir skaisti, bet nevienam neinteresē 175 bildes ar guļošu zīdaini visos rakursos. Vienreiz pateica, ka jauks, nu cik vēl var izrādīties? Katrai mātei savs bērns skaists, bet ne jau visai pasaulei arī. Un kas tā vispār par modi, ka neaizdomājas, ka arī tas bērns ir cilvēks, un tas, ka pašam patīk atskaitīties par visām savas dzīves gaitām internetā, nenozīmē, ka tas jādara arī par kādu citu, īpaši vēl runājot bērna vārdā a.k.a. mīlu mammīti! (šitās mammītes vispār gribās nošaut)
Piedodiet, ja šodien esu negatīva, jā, man nav bērnu, es neko nesaprotu, ārā līst un man ir slapja pēcpuse. Un esmu laimīga, ka piedzimu 80tajos, ka neviens manas bildes nevarēja likt internetā.

Un vispār, es esmu ļoti, ļoti dusmīga šodien uz visu pasauli - jau pirmajā rīta pusstundā pamanījos mest savu iPodu pret sienu. Šitāds agresijas vilnis sen nebija iegriezies manās mājās. Pa dienu mazliet uzlabojās oma, uzzinot, ka ir neliels algas pielikums un būs komandas izejamā diena, bet pēc tam atkal viss atpakaļ un tas DRAŅĶA lietus!!!!!!!!!!!!!!!!
Man liekas, ka tas lietus mani noved, jau kurās nedēļas pēc kārtas, un rāda vēl 10 dienas uz priekšu vienu vienīgu lietu. Brīvdienās man jau uznāca trakuma lēkme, kad publiskā vietā metu visas mantas pie zemes, situ kājas pret asfaltu un bļāvu pilnā kaklā (sava angļu puiša priekšā), ka es neciešu Angliju, kaut jupis viņu rāvis.

Un man pēc pusotras stundas jāiet zīmēt pliki cilvēki, bet es tik drausmīgi zīmēju, ka mani cilvēki izskatās pēc kroplīgiem citplanētiešiem, bet pārējie manā klasē ir vecāka gadagājuma mākslinieki, kas nāk, apskata manas bildes, nopūšās, papliķē man pa plecu, ka gan jau ar laiku būs labāk, vai nesaka vispār neko, tikai nobolās.

(3 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]roskild
Date:10. Maijs 2012 - 18:53
(Link)
Es tev ljoti piekriitu. Un veel taas mammiites,kas uztaisa atsevishkju profilu mazam beernam un tad vinja vaardaa ar sevi chato pie bildeem.pilniigi shizo.
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:10. Maijs 2012 - 20:42
(Link)
tas ir vissssmieklīgākais,kas var notikt- profils zīdianim... un tad visādi citādi zīdaiņi 'uzaicina'ti' draugos, vnk aaahahahahahahahha interesantas lietas tām mammām galvā :D
[User Picture]
From:[info]coletya
Date:10. Maijs 2012 - 19:08
(Link)
+

Mammītes pusi no savas gudrības izspiedušas laukā.
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba