Aprīlis 13., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:56
Gribeeju rakstiit par skaisto pavasari un to, kaa darbaa visi sajukushi praataa ar pavasara hormoniem, kaa es sarkstu, mulstu un atkal esmu ielaidusies piektaas klases matu raustiishanaas un acu nolaishanaas ar pieaugushiem viirieshiem, bet shodien, shkjiet, ir pienaakusi manas dziives ziema, blje!
Esmu saauksteejusies, man ir briesmiigaakais klepus pasaulee, kam ir taada pieskanja, ka bezmaz vai jaamet liidzjuutiigi skatieni manaa virzienaa - sak' vai jau peedeejaa stundinja nenaak klaat! Tas viss ar smilshpapiira efektu kaklaa, niagaaras uudenskritumu manaa degunaa pa dienaam, un naktiis taadi nosprostojumi, kaa tualetes podaa, kur 40 cilveeki buutu sametushi papiiru un nenolaidushi uudeni. Plus, jaa vai patieshaam es slaveeju zobaarstus sheit? Arii zobaarstnieciiba te ir pakaljaa, plombe pa pusei jau ir izkritusi (nepilnu 3 dienu laikaa), caurums veel lielaaks kaa bija, un saapes mani beidz nost, bet varbuut arii tapeec, ka bonusaa saap galva. Un shkjiet, ka mani dusmiigie shnjaacieni, zobaarstnieciibaa shodien, nemaina faktu, ka man atkal buus jaamaksaa kaadi 50 lati, par to, ka kaads paardariis cita nekvalitatiivo darbinju. She tev, matj tvaju! Happy Fuckin' Spring!

(4 piebilda | piebilst)

Comments:


From:[info]basilia
Date:13. Aprīlis 2010 - 19:11
(Link)
kāpēc pie tā paša negāji? viņi savam darbam nedod garantiju? par tādu naudu tā kā vajadzētu
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:13. Aprīlis 2010 - 19:14
(Link)
tagad tikai ieskreeju zobaarstnieciibaa parunaaties ar regjistratuuru, jo nauda man taapat buus tikai 5dien. it kaa prasiiju taa aarsta uzvaardu un ziimiigi noteicu, ka viss ir izkritis un ir veel sliktaak kaa bija, bet neviens nekaa nereagjeeja. redzees kas buus piektdien. es veel paciiniishos. un 50 lati ir standarta cena anglijaa. (46,50 preciizaak)
From:[info]basilia
Date:13. Aprīlis 2010 - 21:59
(Link)
pacīnies gan, ASV ārstiem par jebkuru, vismazāko darbiņu jābūt gataviem atbildēt tiesas priekšā, UK taču arī attīstīta valsts, gan jau eksistē kādi noteikumi
[User Picture]
From:[info]zazazumm
Date:13. Aprīlis 2010 - 22:29
(Link)
mums biologijaa macija, ka ja kriit blombas aaraa, tad tas noziime, ka tas zobs vnk nepienjeema to materiaalu vai liimi .. nu ka zoba vaina .,.
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba