Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības - 4. Augusts 2014

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 4., 2014


10:57
Mana mazā dāma tikko kunkstēja un knosījās kādas 5 minūtes no vietas, bet, kamēr es gāju meklēt knupīti, ņēma un aizmiga... nekāda dižā franču māte no manis laikam nesanāks, ar to nogaidīšanu man kā nu kuro reizi sanāk :D Jā - mēs vienu vakaru tomēr "salūzām" un iepazīstinājām bērnu ar knupi, lai gan gudras grāmatas un tantes saka, ka līdz mēneša vecumam neesot ieteicams. Mēs izturējām 2.5 nedēļas, arī nav slikti :) un bērns vismaz nomierinājās un aizmiga.

Pa vakariem viņa dzied serenādes, bet no rīta mostas kā saulstariņš. Šodien nošņāca līdz gandrīz 5:00 - apmēram 6 stundas no vietas. Paēda, patusēja līdz 6:00, un uz vēl trīs stundiņām atlūza. Mans plāns celtes 7-8:00, lai no rīta vēl paspētu iziet ārā (kamēr tikai 25 grādi, nevis pāri 30), attiecīgi izkūpēja gaisā. Iepriekš viņa cēlās ap 3:00 un pēc tam ap 8:00... kaut kā paspēju izgulēties pa vidam. Esmu pārāk savtīga, ja runa ir par manu miegu. Pa dienu staigāties iesim acīmredzot tikai septembrī.

un vēl - viņa ir samācījusies no sānu pozīcijas apvelties uz muguras, un pagriezt galviņu no vieniem sāniem, uz otriem. Reizēm, tīri nejauši ar kājām pa gaisu spārdoties, viņa pamanās arī apvelties no vieniem sāniem uz muguras, un tad uz otriem sāniem. Vispār viņai ļoti patīk gulēt uz muguras un spirināt kājas visos iespējamos virzienos. Un vēl viņa rotē - pagaidām apmēram 90 grādu amplitūdā. Kad beidzot būsim tikuši vaļā no vecās īpašnieces iedzīves, pavisam nopietni apsveru domu iegādāties dzīvojamā istabā kaut kādu manēžas/ceļojumu gultiņas variantu, lai bērns guļ savās 4 sienās, nevis pa dīvānu rotē...

vispār - rīt Emmai trīs nedēļas, parīt mums - 3 gadi. :)
Tags:

(iepūt)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba